UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Марганці
  4. Робота Начальник участка магнитной сепарации в Україні
  5. Начальник участка магнитной сепарации
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Начальник участка магнитной сепарации

Заблокована
40 000 грн.
 13 червня 2022  Марганець 
Рубрики:Керівництво; Виробництво

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Требования: Вища технічна або гірнича освіту і стажроботи на керівній посаді не менше 2 років. Вільне володіння комп’ютерною та офісною технікою, програмним забезпеченням.

Условия работы: Повна зайнятість, соц.пакет, щорічна відпустка в кількості 31 кал.днів з виплатою матеріальної допомоги на оздоровлення. Робочий день не нормований.

Обязанности: Виконуватиі керуватися вимогами директора, директора технічного, розпоряджень, положень та стандартів ТОВ «МаксіпромГруп», інших нормативно-правових актів. Складати та контролювати виконання планів, поставлених завдань і цільових програм дільниці магнітної сепарації. Формувати і підписувати статистичну звітність, акти виконаних робіт, пов’язаних з діяльністю дільниці магнітної сепарації, поточні плани виробничої діяльності дільниці. Забезпечувати збереження та раціональне використання ввірених товарно-матеріальнихцінностей та інших ресурсів ТОВ «МаксіпромГруп». Вимагати від інженерно-технічного персоналу якісного і своєчасного виконання поставлених перед ними планів і завдань. Організовувати безпечні умови праці, попереджати нещасні випадки і професійніз ахворювання.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору