UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Запоріжжі
  4. Робота Інженер-будівельник в Україні
  5. Інженер-будівельник
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Інженер-будівельник

Заблокована
12 000 грн.
  2 серпня 2023  Запоріжжя 
Компанія: Департамент ЖКГ та будівництва Запорізької ОДА  (https://jobs.ua/company-departament-jkg-ta-budvnitstva-zaporzko-oda-1618115) (Всі вакансії)
Рубрики:Будівництво, архітектура; Офісний персонал

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги: вища освіта у галузі "Архітектура та будівництво", вільне володіння державною мовою (наявність відповідного сертифікату виданого Національною комісією зі стандартів державної мови).

Обов'язки: 

1. Бере участь у реалізації державних і бюджетних програм з питань: будівництва, зокрема розгортання будівництва доступного житла, молодіжного житлового будівництва, пільгового кредитування індивідуальних сільських забудовників, будівництва житла для окремих категорій громадян, реалізації проєктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури (у разі визначення структурного підрозділу розпорядником коштів за програмою).

2. У межах компетенції готує проєкти розпоряджень голови облдержадміністрації, проєкти обласних програм, проєкти наказів департаменту, аналітичні інформаційні довідки, інші документи і матеріали.

3. Складає титульні списки будов і подає їх на затвердження в установленому порядку.

4. Здійснює контроль в установленому порядку за своєчасним фінансуванням в повному обсязі будівництва об’єктів відповідно до титульних списків будов та укладених договорів.

5. Бере участь у розробці пропозицій щодо посилення інноваційної складової при здійсненні проєктування та будівництва об’єктів промисловості та інженерно-транспортної інфраструктури.

6. Здійснює підготовку проєктів договорів для укладання з проєктними і вишукувальними організаціями на проведення авторського нагляду за будівництвом, на проведення технічного нагляду за будівництвом та про закупівлю робіт або послуг за державні кошти.

7. Бере участь у визначенні та погодженні ціни на будівництво об'єктів відповідно до чинних нормативних актів та в організації закупівлі товарів, робіт і послуг згідно чинного законодавства, необхідних для виконання своїх завдань.

8. Здійснює оформлення, подання на реєстрацію органам державного архітектурно-будівельного контролю дозвільних документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт і засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів, та здійснює їх отриманням в установленому порядку.

9. Здійснює оформлення передачі у комунальну власність відповідно чинному законодавству завершених будівництвом та введених в експлуатацію об’єктів житлово-комунального господарства згідно з чинним законодавством.

10. Здійснює підготовку приймання від підрядника законсервованих або припинених будівництвом об’єктів і підготовлює для внесення інвесторам пропозиції щодо подальшого використання об’єктів незавершеного будівництва згідно з чинним законодавством.

Умови: офіційне працевлаштування (посада державної служби), робота в обласній державній адміністрації, можливі відрядження на територію області, з/п та соціальне забезпечення відповідно до ЗУ "Про державну службу".

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору