UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Інженер-енергетик в Києві
  5. Інженер-енергетик
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Інженер-енергетик

Заблокована
15 000 грн.
  1 лютого 2022  Київ 
Компанія: Київська міська клінічна лікарня № 18  (https://jobs.ua/company-kivska-mska-klnchna-lkarnya-18-1586505) (Всі вакансії)
Рубрики:Будівництво, архітектура; Виробництво

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від п'яти років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Требования: Провідний інженер-енергетик: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією інженера-енергетика I категорії не менше 2 років.

- Інженер-енергетик I категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра - без вимог до стажу роботи, для спеціаліста - стаж роботи за професією інженера-енергетика II категорії не менше 2 років, для бакалавра - не менше 3 років.

- Інженер-енергетик II категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для спеціаліста - без вимог до стажу роботи, для бакалавра - стаж роботи за професією інженера-енергетика не менше 2 років.

- Інженер-енергетик: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст або бакалавр). Без вимог до стажу роботи.

Обязанности: Організовує технічно правильну експлуатацію і своєчасний ремонт енергетичного та природоохоронного устаткування і енергосистем, безперервне забезпечення виробництва електроенергією, парою, газом, водою та іншими видами енергії, контроль за раціональними витратами енергетичних ресурсів на підприємстві, послідовне додержання режиму енергозбереження та економії.

  1. Керує плануванням роботи електриків, розробкою графіків ремонту енергетичного устаткування і енергомереж, планів виробництва та споживання підприємством електроенергії, технологічного палива, пари, газу, води, стиснутого повітря, норм витрат і режимів споживання усіх видів енергії.
  2. Забезпечує підготовку заявок і необхідних розрахунків до них на:

придбання енергетичного устаткування, матеріалів, запасних запчастин,

відпускання підприємству енергетичної та теплової енергії і приєднання додаткової потужності до енергозабезпечуючих підприємств,

розробку заходів щодо зниження норм витрат енергоресурсів, упровадження нової технології, яка забезпечує надійну та безпечну роботу енергоустановок,

підвищення продуктивності праці.

  1. Бере участь:

у розробці планів перспективного розвитку енергогосподарства, підвищення ефективності виробництва,

у підготовці пропозицій щодо реконструкцій, технічного переоснащення підприємства, упровадження засобів комплексної механізації і автоматизації виробничих процесів,

у розгляді проектів реконструкції та модернізації систем енергозабезпечення підприємств і його підрозділів.

  1. Забезпечує ведення технічного паспорту енергетичного господарства підприємства.
  2. Готує висновки на розроблені проекти, бере участь у випробуваннях та прийманні енергоустановок і мереж у промислову експлуатацію.
  3. Бере участь у роботі комісії з приймання в експлуатацію заново збудованих об'єктів та змонтованого устаткування.
  4. Організує збереження, облік наявності та використання енергоустаткування, що знаходиться на підприємстві, а також облік і аналіз витрат електроенергії та палива, техніко-економічних показників роботи енергогосподарства, аварій та їх причин.
  5. Керує працівниками відділу і підрозділами підприємства, які здійснюють енергетичне обслуговування виробництва.


Условия: нормальні

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору