UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Одесі
  4. Робота Офіс-менеджер в Україні
  5. Офіс-менеджер
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Офіс-менеджер

Заблокована
12 000 грн.
 22 вересня 2021  Одеса 
Компанія: «УкрЭксимТранс»  (https://jobs.ua/company-ukreksimtrans-1617644) (Всі вакансії)
Рубрики:Офісний персонал; Логістика, доставка, склад

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від року
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Компанія «УкрЕксімТранс» — експерт і надійний партнер в області логістики та будь-яких питаннях міжнародних контейнерних перевезень, швидко та успішно розвивається в сфері експортно-імпортних операцій з 2000 року, відкриває конкурс на вакансію «Офіс-менеджер».

Ми шукаємо до себе в команду однодумця: талановитого, організованого і відповідального офіс-менеджера — 23−28 років.

Хто нам потрібен? — Уважний, пунктуальний, турботливий та відповідальний фахівець, з закінченою вищою освітою, який знає як важлива атмосфера затишку в офісі, та як важливо й потрібно створювати гарний настрій. Ми шукаємо добру фею, яка буде з одного боку гостинною та охайною господинею офісу, з іншого боку — найспритнішим й уважним помічником в роботі.

Якщо Ти точно знаєш як організувати свій робочий день і правильно розставити пріоритети, (при тому що графік достатньо насичений — робочі дні: з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 18:00, вихідні: субота-неділя, державні свята), щоб встигнути: розібрати вхідну кореспонденцію; підписати, відсканувати і своєчасно відправити документи; сходити на пошту; заповнювати різноманітні звіти і таблиці; виконувати доручення керівника і колег; забезпечити наявність будь-яких потрібних для роботи витребеньок (паперу і олівців, та інших дрібниць); знаєш що таке смачна кава та фрукти; і при цьому всьому маєш високі комунікативні навички і привітний характер, то не чекай та надсилай своє резюме — Тобі буде цікаво й приємно у нас працювати!

Якщо в тебе виникло запитання: а де попередній офіс-менеджер ?, то все дуже просто- вона біжить вгору по кар'єрних сходах.

Що на тебе чекає на цій посаді? Цікаві та різноманітні завдання, класний офіс, суперська команда, оплата твоєї роботи два рази на місяць та інші «кнедлики».

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору