UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Чехії
  4. Робота Оператор ЧПУ на механический завод на 1 год в Чехию в Україні
  5. Оператор ЧПУ на механический завод на 1 год в Чехию
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Оператор ЧПУ на механический завод на 1 год в Чехию

Заблокована
50 000 грн.
  3 січня 2022  Чехія 
Рубрики:IT, WEB фахівці; Виробництво; Робота за кордоном

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:позмінна робота

Опис вакансії

Предлагаем работу слесарю,шлифовщику ( с обучением),оператору ЧПУ,сварщику на механический завод по Договору на 1 год с продлением в Чехии.Город Злин.
Что предлагаем?- открытие чешской рабочей визы Д на 1 год карты на 2 года,- подписанный Договор с работодателем на прямую,- весь социальный пакет,- консультации по всем вопросам,- встреча и сопровождение в Чехии.
Преимущества:13 зарплата, дополнительный отпуск, бонусные ваучеры, талоны на питание-58 Крон, рабочая одежда, прачечная, стабильная работа в компании, которая находится на рынке в течении 20 лет.Оплачиваемый отпуск 5 недель.
Оплата 1200 евро/месяц,Оператор ЧПУ ,сварщик от 1500-1700 евро/месяц,
Працівники мають право на досягнуту заробітну плату та премії у таких випадках: 30% середнього заробітку за понаднормову роботу За нічну роботу 20% середнього заробітку За роботу в суботу та неділю 35% середнього заробітку Для роботи в складних робочих умовах 10 крон / год Бонус за ≥ 32 години понаднормової роботи на місяць 1500 крон
Дата виплати заробітної плати узгоджується 13 числа місяця, що настає після завершення роботи.
Робочий час роботи на фізичних заняттях визначається: ранкова зміна 06.00 - 14.00 післяобідня зміна 14-00 - 22.00 нічна зміна 22.00 - 06.00
Відпустка Відповідно до ZP, відпустка роботодавця становить 4 тижні, а роботодавець надає працівникам додаткову 1 тиждень відпустки, тобто загалом 5 тижнів відпустки.
Харчування працівників Роботодавець зобов'язується робити внески у харчування працівників. З 1 квітня 2021 року роботодавець надаватиме працівникам допомогу на харчування (фіксована ваучер на їжу) у розмірі 58 крон / особа / день у вигляді виплати цієї суми до заробітної плати працівника. Право на оплату їжі (фіксована ставка ваучера на їжу) додатково визначено в Правилах внутрішньої заробітної плати.
Нагорода за лояльність Винагорода у розмірі 5000 чеських крон буде виплачена працівникові з нагоди річниці роботи - у день досягнення трудового стажу у роботодавця на 5, 10, 15, 20 і 25 років.
Обеспечение работой в соответствии с подписанным Договором,надёжные коллеги,возможность постоянного проживания в Чехии.Чешское Агентство «CZECH POWER CONSULTING»
Менеджер Елена Юрченко
...31 ...04
...21 VIBER
Skype: elenalind1964
Генеральный директор в Чехии:тел.... 449 VIBER Ирина
Skype: businesspragueвідправити резюме
Skype: businesspragueвідправити резюме
www.cpconsulting.cz

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору