UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Хмельницькому
  4. Робота Оператор онлайн чату інтернет-магазинів в Україні
  5. Оператор онлайн чату інтернет-магазинів
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Оператор онлайн чату інтернет-магазинів

Заблокована
3 500 грн.
  7 листопада 2019  Хмельницький 
Компанія: Інтеюк  (https://jobs.ua/company-nteyuk-1572532) (Всі вакансії)
Рубрики:Торгівля, продажі, закупівлі; Сфера розваг

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:позмінна робота

Опис вакансії

Вимоги: Старше 23 років, бажана вища освіта, мати поняття про сучасні онлайн-ігри(досвід вітається). Комп'ютер/ноутбук, швидкісний інтернет. Включений мозок )

Важливо: При прийомі на роботу, паспортні дані збираються в обов'язковому порядку, у вигляді скану або фото. Контроль роботи оператора за допомогою програми Crocotime(програма встановлюється на ваш комп'ютер).

Не подавайте вашу заявку, якщо ви не готові навчатись чи вас не влаштовує контроль за вашою роботою.

Резюме про себе обов'язкове. Заявки без резюме не розглядаються. Не пишіть запитання, відповідь на які є у вакансії. Якщо ви подали заявку, перевіряйте вашу пошту і відповідайте на листи(на всякий випадок перевіряйте папку спам)

Обов'язки: Оператор на сайті інтернет-магазину(он-лайн чат і інші месенджери, робота з замовленнями). Чат текстовий, НЕ голосовий. Підтримка клієнтів, допомога в оформленні замовлень, передача замовлень далі по ланці. Тематика магазину онлайн-ігри(WоW, WoT, ПоЕ і тд). Робота на дому, в офісі не потрібно сидіти.

Умови роботи: Робочий день з 7:00 до 1:00 ночі. Протягом зміни 2 години відпочинку. Оператор працює в режимі, зміна через дві. Оператор працює 10 змін на місяць. Стартова зарплата 3500грн, далі по результатам роботи(як правило на слідуючий місяць) оператор переводиться на відсоток, що дає заробіток в межах 4500-6000грн.

Оператори, які набрали певний досвід і мають бажання розвиватись, переводяться на повне обслуговування клієнта(старший оператор зміни) і отримують вже більший відсоток від прибутку, що дає зарплату в 3 і більше разів вище базової ставки.

При бажанні, можливе офіційне працевлаштування.

Також можливий додатковий заробіток у вільний час, виключно для робітників компанії. Додаткова робота оплачується окремо. Ставка почасова(від 30грн/год) + вільний графік для додаткової роботи.

Додаткова робота включає в себе наповнення сайтів, моніторинги інтернет ресурсів і тд. Допомога SЕО спеціалістам в просуванні сайтів. При потребі проводимо додаткове навчання.

Є можливість кар'єрного росту.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору