UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Черкасах
  4. Робота PHP програміст в Україні
  5. PHP програміст
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

PHP програміст

Заблокована
30 000 грн.
  5 червня 2023  Черкаси 
Компанія: Impulse Name  (https://jobs.ua/company-impulse-name-184008) (Всі вакансії)
Рубрики:IT, WEB фахівці

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від п'яти років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Компанія "Импульс Нейм" шукає PHP програміста для роботи в Черкасах. Ми займаємося розробкою програмного забезпечення та веб-додатків для різних галузей бізнесу. Наша команда складається з професіоналів, які постійно працюють над розвитком та вдосконаленням продуктів.

Задачі:

- Розробка та підтримка веб-додатків на PHP - Розробка та впровадження нових функцій та можливостей в програмному забезпеченні - Робота з базами даних та оптимізація їх роботи - Взаємодія з іншими членами команди для досягнення спільної мети Вимоги:

- Досвід роботи з PHP не менше 5 років - Знання HTML, CSS, JavaScript - Досвід роботи з базами даних (MySQL, PostgreSQL)

- Вміння працювати в команді та здатність до самостійної роботи - Вміння швидко орієнтуватися в новій технології та програмному забезпеченні Пропонуємо:

- Конкурентну заробітну плату - Можливість професійного та кар'єрного розвитку - Затишну та комфортну робочу атмосферу - Роботу в сучасному офісі з найновішими технологіями та обладнанням - Цікаві та надихаючі проекти Якщо ви хочете стати частиною нашої команди та розвиватися разом з нами, надсилайте своє резюме на електронну адресу: відправити резюме Ми з нетерпінням очікуємо на вашу відповідь!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору