UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Польщі
  4. Робота Працівник на Пральню, Польща в Україні
  5. Працівник на Пральню, Польща
Відправити резюме

Працівник на Пральню, Польща

Заблокована
45 000 грн. + %
  5 грудня 2023  Польща 
Компанія: ПП Термоакустика Агенство по працевлаштуванню  (https://jobs.ua/company-pp-termoakustika-agenstvo-po-pratsevlashtuvannyu-1565866) (Всі вакансії)
Рубрики:Виробництво; Робота за кордоном; Легка промисловість

Контакти

Контактна особа:Олег

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

РОБОТА. Працівник на Автоматизовану Пральню. Чоловіки та жінки до 60 років. Робота на сучасному підприємстві, околиці м. Кошалін

Вимоги: На роботу запрошуються жінки, та сімейні пари, віком від 18 до 60 років. Працевлаштовуємо по робочим візам, біометричним паспортам, та по картам побиту.

Обов'язки: Прання постілі в автоматичних машинах, сушіння, прасування та складання. Робота ідеально підходить сімейним парам.

Умови: Офiцiйне працевлаштування. Робота по 10-12 годин, 6 днів на тиждень, оплата 16-17 злотих нетто на годину. Аванси кожного тижня, та зарплата на особистий рахунок, або готівкою 10 числа. Гарантована виплата вчасно і без затримок. Видають спец-одяг (шорти, майки, босоніжки). Робота в теплому і добре освітленому приміщенні. Надають безкоштовне житло по 2-4 особи в кімнаті (проживання в будинку, на території підприємства) зі всіма зручностями. Можливе оформлення "карти побиту". Територіально робота в Західно-Поморському воєводстві.

067 322 04 47; 093 05 20 853 - Viber

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору