UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Красноярському (Харківська обл.)
  4. Робота Программист C++ в Україні
  5. Программист C++
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Программист C++

Заблокована
450 000 грн.
 26 січня 2023  Красноярське (Харківська обл.) 
Компанія: Fresh Job  (https://jobs.ua/company-fresh-job-307095) (Всі вакансії)
Рубрики:IT, WEB фахівці; Робота за кордоном

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:від року
Графік роботи:віддалена робота

Опис вакансії

!!!Оголошення було перекладено за допомогою Google Translate!!!

Наш клієнт – ІТ-компанія, розташована в Німеччині та Естонії, з 20-річним досвідом надання професійного програмного забезпечення, особливо офісних продуктів Microsoft. Шукаємо програмістів на С++ із будь-яким досвідом.

Можливість працювати з дому.

Для кандидатів, які хочуть почати працювати в Європі з третіх країн, ми пропонуємо оформлення візи та відшкодування транспортних витрат.


Зарплата: 90 000-130 000 € брутто на рік, після 1-го року – 130 000 € гарантовано

Віддалене розташування.

Для віддаленої роботи людина має працювати з країни, яка не підпадає під міжнародні санкції.

Тип роботи: Повна зайнятість.
Ми шукаємо талановитих розробників із міцною теоретичною основою. До нашої команди розробників входять люди з більш ніж 15-річним комерційним досвідом роботи в різних галузях, а також нещодавні ступені з інформатики, фізики та математики. Для цієї посади чудовим поєднанням буде диплом коледжу або попередній досвід роботи на C++, як і новий та винахідливий підхід до вирішення проблем. Весь наш процес підбору персоналу орієнтований на поставлені завдання, тому кандидати обираються на основі результатів наших іспитів.

Вимоги

  • Мова: вільне володіння німецькою або англійською. Необхідна лише одна з цих мов.
  • Історія роботи: будь-яка
  • Віддалено: уникати роботи з країн, які підпадають під міжнародні санкції. Якщо заявник переїжджає до іншої країни, він повинен бути громадянином цієї країни, мати там банківський рахунок або мати можливість подавати рахунки-фактури між компаніями . Ми розглядаємо різноманітні профілі на посаду розробника C++, незалежно від попередньої спеціальності та багаторічного досвіду. Тому що оцінка навичок програмування є важливішою, ніж перегляд чудового резюме та попередніх проектів. Оскільки кожен крок нашого процесу найму базується на виконанні завдань, кандидатів обирають виключно на основі успішності на іспитах. Кілька наших розробників приєдналися відразу після закінчення коледжу без попереднього професійного досвіду.

Процедура найму

  • Кожен кандидат повинен скласти іспит з програмування C++ як частину процесу подання заявки . Немає встановленого обмеження за часом для виконання тесту. Тест із програмування, виконання якого зазвичай займає не більше 3–4 годин, буде надіслано заявнику за посиланням.

Тим не менш, ми даємо кандидату дев’ять годин , щоб подати відповідь, даючи йому певну свободу дій.

  • Визначити елегантне рішення реальної проблеми, з якою стикалися наші розробники (і розглядали її в минулому), і реалізувати цю відповідь на C++ є метою тесту з програмування та подальших завдань під час інтерв’ю на місці або по телефону. Ці проекти зосереджені на алгоритмічних аспектах і не вимагають спеціального розуміння будь-якої технології чи нюансів C++. Він може мати декілька відповідей, а не одну. Відмінне рішення має бути точним, а це дуже важливо, лаконічним, елегантним і простим для розуміння.
  • На веб-сайті прийому на роботу та/або в самому тесті буде розкрито всю відповідну інформацію, що стосується самого тесту або технологічних вимог, необхідних для його проходження.
  • Потім кандидату буде запропоновано іншу проблему або проблеми, які потрібно вирішити під час телефонної співбесіди.
  • Якщо заявник буде обраний для особистої співбесіди після проходження етапу телефонної співбесіди, ми оплатимо всі пов’язані з цим витрати.
  • Після співбесіди ми вирішимо, чи приймати кандидата на роботу чи ні, і надішлемо кандидату та вам електронною поштою своє рішення.

Про бізнес.

Компанія була заснована в 2002 році і сьогодні налічує понад 50 людей з більш ніж 20 різних країн. Щоб створювати складні діаграми та слайди на основі даних, ми повинні забезпечити максимально зручний інтерфейс, забезпечуючи при цьому точність, узгодженість і плавну взаємодію з Microsoft Office. Автоматизуючи численні процеси для наших клієнтів, такі як маркування діаграм або макет слайдів, ми допомагаємо їм економити час. понад мільйон користувачів у всьому світі (таких як American Express, Coca-Cola, Deloitte Consulting, Ernst & Young, Google, Hewlett-Packard, Nokia, Porsche Consulting тощо) покладаються на наше програмне забезпечення для своїх повсякденних операцій. Ми зосереджуємося на складних проблемах візуалізації, зворотному проектуванні коду Microsoft та інноваціях інтерфейсу користувача. І все це базується на нашій власній інноваційній бібліотеці C++, які ми можемо вдосконалювати разом з рештою нашої роботи. Компанія є єдиною німецькою компанією, яка підтримує делегацію в комітет C++ ISO, є значна ймовірність того, що наші інновації стануть частиною стандарту. Такий бізнес, який справді подобається розробникам. Фактично, за 20 років існування компанії лише 2 з наших 20 штатних розробників покинули свої посади. Ми можемо дати вам час і ресурси для створення чудового коду, оскільки ми дуже прибуткові. Ніяких зустрічей не буде. лише 2 з наших 20 штатних розробників покинули свої посади. Ми можемо дати вам час і ресурси для створення чудового коду, оскільки ми дуже прибуткові. Ніяких зустрічей не буде. лише 2 з наших 20 штатних розробників покинули свої посади. Ми можемо дати вам час і ресурси для створення чудового коду, оскільки ми дуже прибуткові. Ніяких зустрічей не буде.

Претензій від тих, хто не знає справи, немає, тому що все керівництво, включаючи двох співзасновників, мають докторські ступені з інформатики.

Додаткові акценти

  • Як може виглядати типовий проект або завдання?

Нижче наведено приклад завдання, яке вони можуть виконувати:

1) Створіть рішення для запиту функції або ідеї, яку ще ніхто не придумав, як повідомити; це може бути концепція або частина коду.

2) Опишіть свою відповідь колегам, які будуть задавати запитання; шукайте прогалини, щоб продовжувати вчитися.

Ітерація та покращення будь-яких ідей, розроблених вами чи іншими розробниками. Усі наші програмісти використовують мову програмування C++ і говорять про концепції, код, концептуальний дизайн, зручність використання та досвід користувача. У них немає запланованих зустрічей, часу, виділеного на організаційні завдання, документацію чи відлік часу — усе це, за словами старшого розробника, є таким же важливим, як і те, що вони роблять.

  • Який рівень взаємодії розробників C++ із зовнішніми клієнтами?

Оскільки команда підтримки тісно співпрацює з клієнтами, її немає. Маючи лише один «шар» осіб між ними та клієнтом на відміну від 3–7 «шарів» або посередників, вони, однак, набагато ближчі до клієнта, ніж інші підприємства.

  • Які права ви отримуєте з пакетом переїздів?

У нас немає заздалегідь визначеного пакету для переміщення кандидата. Наш фінансовий директор/головний операційний директор особисто спілкується з кандидатом щодо його чи її потреб, а не пропонує універсальний пакет. Загалом, це може бути допомога з житлом та переїздом, квитки, перша квартира тощо. Якщо запит обґрунтований, ми не відмовимо. Якщо у кандидата є діти, ми радимо спочатку переїхати до Берліна одному, а потім перевезти решту сім’ї, коли вони будуть більш впевнені, що хочуть залишитися. Якщо заявнику потрібен дозвіл на роботу, ми також можемо допомогти з цим.

  • Чи є інші пільги, окрім базової зарплати?

Збоку немає жодних додаткових фінансових переваг, оскільки вони дають справді чудову зарплату. Однак офіс розташований у самому центрі Берліна, щоранку в офісі є свіжа пекарня, свіжі фрукти, напої та закуски, а також душ, який можна використовувати, якщо вони хочуть потренуватися в перервах між ними (дехто бігає або навіть їздить на велосипеді робота), і є літня та зимова вечірка. Інші винагороди можуть бути обговорені кандидатом безпосередньо з одним із співзасновників, якщо кандидат досяг успіху в процесі найму.

  • Вони працюватимуть разом з іншими чи самі?

Як правило, один або два інших розробники ділять офіси з розробниками. Хоча іноді це трапляється, вони не завжди працюють у команді. Зазвичай вони спілкуються з технічним директором про свою роботу та проекти.

  • Наскільки велика команда?

Приблизно 50 людей з 20 є розробниками. У нас є співробітники з різних країн, включаючи Німеччину, США, Бразилію, Китай, Південну Африку, Італію та Великобританію. Ми пишаємося тим, що працюємо з чудовими інженерами C++ з усього світу.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору