UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Провідний бухгалтер в Києві
  5. Провідний бухгалтер
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Провідний бухгалтер

Заблокована
5 000 грн.
 26 вересня 2017  Київ 
Компанія: КЗ ТВЗК «Театр ляльок на лівому березі Дніпра»  (https://jobs.ua/company-kz-tvzk-teatr-lyalok-na-lvomu-berez-dnpra-186574) (Всі вакансії)
Рубрики:Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Требования:

1. Забезпечує повне та достовірне відображення інформації, що міститься у прийнятих до обліку первинних документах, на рахунках бухгалтерського обліку з додержанням єдиних методологічних засад бухгалтерського обліку та з урахуванням особливостей діяльності підприємства і технології оброблення даних.

2. За погодженням з власником (керівником) підприємства та керівником підрозділу бухгалтерського обліку, подає в банківські установи документи для перерахування коштів згідно з визначеними податками і платежами, а також для розрахунків з іншими кредиторами відповідно до договірних зобов’язань.

3. Бере участь у проведенні інвентаризації активів і зобов’язань, оформленні матеріалів, пов’язаних з нестачею та відшкодуванням втрат від нестачі, крадіжки і псування активів підприємства, у перевірках стану бухгалтерського обліку у філіях, представництвах, відділеннях та інших відокремлених підрозділах підприємства.

4. Готує дані для включення їх до фінансової звітності, здійснює складання окремих її форм, а також форм іншої періодичної звітності, яка грунтується на даних бухгалтерського обліку.

5. Забезпечує підготовку оброблених документів, регістрів і звітності для збереження їх протягом встановленого терміну.

6. Складає та веде облік журналів-ордерів по касі підприємства в національній та іноземній валюті, рахунки з підзвітними особами, поворотна фінансова допомога, відрядження.

7. Здає виручку в банк та робить друк платіжних доручень для банку та Казначейства.

8. Проведення тендерів.

Условия:

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору