UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Харкові
  4. Робота Провідний юрисконсульт в Україні
  5. Провідний юрисконсульт
Відправити резюме

Провідний юрисконсульт

Заблокована
6 700 грн.
 31 липня 2023  Харків 
Компанія: ФТІНТ ім. Б.І. Вєркіна НАН України  (https://jobs.ua/company-ftnt-m-b-vrkna-nan-ukrani-1581734) (Всі вакансії)
Рубрики:Юриспруденція, право

Контакти

Телефон: +38 (097) 971-97-61
Контактна особа:Ura Vasiliev
Адреса:Харків, проспект Науки, 47

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги, побажання: 

Обов'язки: відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України № 1040
від 26.11.08 та виконання функцій Уповноваженої особи

Кваліфікаційні вимоги: на посаду провідного юрисконсульта призначається працівник з вищою юридичною освітою за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста і стажем роботи за фахом не менш двох років. Необхідно надати результати тестування уповноважених осіб у сфері публічних закупівельВимоги до посади:

  • Вільне володіння українською
  • Впевнений користувач пакету програм Office
  • Впевнений користувач системи ProZorro. Знання функціоналу, структури та принципів роботи електронної системи.
  • Проходження тестування уповноважених осіб у сфері публічних закупівель на вебпорталі Уповноваженого органу з питань закупівель.


Умови: Трудові соціальні гарантії. Офіційне працевлаштування. Робочий день: з 8:30 до 17:15, з перервою з 13.00 до 13.45.Згідно Колективного договору: 5-денний робочий тиждень (понеділок - п'ятниця), можлива робота на неповний робочий тиждень.Вихідні, святкові дні, відпустки, оформлення тимчасової непрацездатності – за нормами чинного законодавства.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору