UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Польщі
  4. Робота Різноробочий на автомобільний завод в Україні
  5. Різноробочий на автомобільний завод
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Різноробочий на автомобільний завод

Заблокована
29 000 грн. + %
 12 серпня 2022  Польща 
Рубрики:Виробництво; Робота за кордоном

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

LG Energy Solution

Робота на фабриці LG Chem.

Документи: щонайменше 150 днів

Фірма є найбільшою фабрикою в Європі з виробництва акумуляторів для електромобілів. Фабрика складається з трьох великих відділів Electrode, Cell, Pack.

️ Ми набираємо людей тільки на СELL та PACK ️

Це означає, що у вас буде мінімальний контакт із хімічними речовинами.

На процесі Cell

Здійснюється крою стрічок приготовлених на Electrode на частини та складання їх у частині батареї. Все це роблять сучасні машини. Завдання працівника при цьому змінювати котушки в машині, контролювати якість склеювання машиною окремих частин батареї, спостерігати за параметрами машин та у разі невідповідності повідомляти лідера. Працівникам видають комбінезони та маски, у зв'язку зі стерильністю процесу.

На процесі Pack

Здійснюється останній із процесів - складання окремих модулів батареї в готовий акумулятор для електромобіля. Завдання працівника при цьому контролювати дії машини, що складає модулі. Контроль якості. Чоловіки скручують готові модулі. На всіх процесах працівники дотримуються правила 5S - це означає, що прибирання та чищення машин на робочому місці є пріоритетом цієї фірми. Вік (Cell) – до 44 років. Розглядаємо вік для дружин до 50 років / чоловік до 55 років Вік (Pack) – до 44 років. Розглядаємо вік для дружин до 50 років / чоловік до 55 років Розподіл залежить від того, куди саме потрібні працівники – можливість переходу з CELL на PACK та навпаки розглядається індивідуально.

Графіки роботи: 4/2 - зміни з 07:00 до 19:00 - на СЕЛ та з 19:00 до 07:00. 5-6 днів на тиждень (20-24 дні на місяць) на ПАКу Три перерви: 15/30/15 хвилин. Кількість робочих годин на місяць: 240 і більше.

Вимоги:

Кандидати повинні мати навички роботи з комп'ютером (робота із сенсорним екраном – прості завдання) – важлива відсутність боязні комп'ютера. Готовність до змінної роботи та динамічного середовища Працюють як молоді люди, так і люди у віці – поняття норми (шт/год) відсутнє – це не склад.

Ставка оператора – 15.40 зл/год (нетто)

!Ставки для студентів! - 19.70 злотих нетто на годину.

Якщо кандидат молодше 26 років компанія PS допоможе стати: • учнем ліцею (вечірня форма навчання для кандидатів з атестатами за 9 класів) • учнем технікуму (навчання двічі на місяць для кандидатів з атестатами за 11 класів) При цьому ставка складе ВІД 19,70 зл на годину вище. є можливість підписати контракт безпосередньо з фірмою LG Chem, що відкриває перед вами перспективи зростання та розвитку у найбільшій фірмі в Європі. Безкоштовне розвезення працівників фабрики фірмовими автобусами (більше 40 зупинок по всьому місту та околицях). Проживання безкоштовно Умови проживання – 4-6 осіб у кімнаті. Власне житло - ми дофінансуємо вам оренду 300 злотих нетто (щомісяця). Спец. одяг – безкоштовно.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору