UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Южному (Одеська обл.)
  4. Робота Бетоняр в Україні
  5. Бетоняр
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Бетоняр

Заблокована
12 000 грн. + %
 14 лютого 2022  Южне (Одеська обл.) 
Компанія: ДП «Морський торговельний порт «Южний»  (https://jobs.ua/company-dp-morskiy-torgovelniy-port-yujniy-410515) (Всі вакансії)
Рубрики:Будівництво, архітектура; Виробництво; Ремонт техніки та предметів побуту

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:від року
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Кваліфікаційні, загальні вимоги:

громадянство України, придатність за станом здоров'я, наявність відгуків про працю або схвальних характеристик. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації на БЕТОНЯРА 5-ГО РОЗРЯДУ та стаж роботи за професією не менше 1 року.

Завдання та обов’язки:

- Бетонування складних залізобетонних монолітних конструкцій:
- Укладання бетонної суміші в опалубку тонкостінних конструкцій куполів, склепінь, резервуарів та бункерів, конструкцій камер аерації, роздільних стінок промивних галерей і міжкамерних стінок відстійників, стінок спіральних камер, перекриття та відсмоктувальних труб гідроспоруд, у ребристі, коробчасті та інші складні конструкції прогонових будівель мостів, а також в усі напружено-армовані монолітні конструкції.
- Укладання особливо важких бетонних сумішей в опалубку конструкцій.
- Заливання бетонної суміші за облицювання та у штраби із закладними частинами.
- Виготовляння на полігонах будівельних майданчиків напружено-армованих залізобетонних виробів (прогонових будівель мостів та шляхопроводів, довгомірних паль та опор, ферм і балок великих прогонів).


Умови роботи:

на робочий день, прямий роботодавець, постійне працевлаштування, один із кращих колективних договорів в Україні, медичне страхування з можливістю оформлення страховки на членів родини, безвідсоткові позики, можливості професійного розвитку, участь у спортивних і розважальних заходах, проведення екскурсійних поїздок вихідного дня, санаторно-курортне лікування, корпоративні заходи і традиції ДП «МТП «Южний», оздоровлення дітей співробітників у дитячих оздоровчих центрах України та спортивних секціях міста Южне.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору