UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Спеціаліст садового центру інтернет-магазину в Києві
  5. Спеціаліст садового центру інтернет-магазину
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Спеціаліст садового центру інтернет-магазину

Заблокована
8 500 грн.
 18 квітня 2018  Київ 
Компанія: PROXIMA  (https://jobs.ua/company-proxima-25876) (Всі вакансії)
Рубрики:Торгівля, продажі, закупівлі; Виробництво; Сільське господарство, агробізнес

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги: Якщо є БАЖАННЯ, навчимо людину без досвіду! Одна з головних вимог — безконфліктність, і вміння працювати в команді на спільний результат.

Стандартні (максимальні) вимоги: бажано лісотехнік, агроном, або випускник садово-паркового технікуму (можна без досвіду — навчимо) для роботи на садовому центрі, інтернет-магазині рослин розплідника декоративних рослин. Освіта середня спеціальна або вища (від 19 до 45років), вільне володіння ПК. Початкові знання декоративних рослин, які використовуються в озелененні. Бажано — досвід розмноження декоративних рослин. Головне — бажання постійно підвищувати свій професійний рівень в роботі з рослинами відкритого і закритого грунту.

Умови: Робота в Києво-святошинському р-ні с.Жорнівка 12км від Боярки пн — сб з 8 до 18. З \ П від 8500 грн. в місяць. Постійна робота. Офіційне працевлаштування. Стабільна заробітна плата без затримок. Посадка, догляд, облік, фотографування, вивчення досвіду найбільших іноземних виробників декоративного садивного матеріалу. Спілкування з колегами, клієнтами, підтримка роботи групи у соціальних мережах. Робота з клієнтами та інтернет магазином розплідника. Навчання молодих спеціалістів, перспектива росту на найближчому великому розсаднику.

Бажано постійне проживання в с.Жорновка або Княжичі. Робота для жителів Києво-Святошинського и Макарвского р-ну: м. Боярка, Княжичі, Калинівка, Варовичі, Леонівка, Кожухівка, с. Мостище (Мостыще), Новосілкі (Новосёлки), Дзвінкове (Звонковое), Музичі (Музычи), Забір'я (Забирье), Бобриця (Бобрица), Липовий Скиток, Данилівка (Даниловка), Забір'я (Забирье), Плесецьке (Плесецкое), Бузова, Перевіз (Перевоз).

Фізично активні чоловік чи жінка без шкідливих звичок з бажанням вчитись, сумлінно працювати, рости інтелектуально і фінансово. Перспектива росту у новому великому садовому центрі, що буде будуватись.

Для робітників прилеглих населених пунктів без забезпечення з/п починається з 8500 грн.

Безкоштовне забезпечення іногородніх — житло, газ, електрика, водопостачання, кухня і «борщовим набором» з/п від 6400грн (з забезпеченням без відрахувань) — це початкові умови.

Телефон київського офісу: 044 501−10−60 (багатоканальний)

050 442−07−28, 096 298−65−79 Тетяна Володимирівна

063 619−77−55 Андрій Іванович

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору