UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Чернігові
  4. Робота Технолог в Україні
  5. Технолог
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Технолог

Заблокована
12 000 грн.
 12 березня 2019  Чернігів 
Компанія: Бейкери Фуд Индастри  (https://jobs.ua/company-beykeri-fud-indastri-29345) (Всі вакансії)
Рубрики:Торгівля, продажі, закупівлі; Ресторанний бізнес, кулінарія; Виробництво

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

ТОВ Bakery Food Industry (ТМ FORNETTI) — перший великий виробник виробів з листкового та дріжджового тіста глибокої заморозки в Україні.ТМ FORNETTI відома більш, ніж у 26 країнах світу.

Про нас:

  • існуємо на ринку більше 14 років.
  • національна мережа франчайзингу — це 550 пекарень різних форматів.
  • випічка представлена брендом FORNETTI у власній мережі франчайзингу, у х/б відділах супермаркетів, власними торговими марками відомих продуктових мереж.
  • продукцію компанії щодня споживає більше 2 мільйонів українців.
  • завод обладнано сучасними автоматичними лініями з Італії загальною потужністю більше 1000 тонн/міс.
  • компанію сертифіковано відповідно до міжнародних стандартів якості та безпечності харчових продуктів.
  • ми постійно вдосконалюємось і покращуємо умови для роботи наших співробітників.

Запрошуємо у нашу команду технолога харчової продукції (в смт Козелець)!

Наш кандидат:

має вищу освіту профільного спрямування (інженер-технолог, технолог харчового виробництва, впевнений користувач ПК та гаджетів. знає та розуміє ISO 9001, ISO 22000, FSSC, нормативні законодавчі документи стосовно харчових продуктів; має навики підбору та перевірки альтернативної сировини/матеріалів, знає вимоги до їх якості; знає та розуміє технологічні схеми виробництва борошняних/кондитерських виробів; має досвід розробки нових видів продукції (рецептури, розрахунок собівартості), впровадження їх у виробництво; здатний до аналітичного і творчого мислення; володіє комунікативними навичками, ораторськими здібностями, вміє якісно презентувати продукцію; готовий до відряджеджень.


Ви будете займатися організацією роботи з виробництва якісної готової продукції, а саме:

систематичним аналізом та доопрацюванням якості готового продукту поточного асортименту; пошуком та тестуванням альтернативної сировини/матеріалів для виробництва якісної готової продукції; розробкою різних видів новинок, розрахунком рецептур/собівартості; веденням внутрішньої документації; підготовкою зразків продукції для затвердження Дегустаційною комісією; запуском нових видів продукції у виробництво, впровадженням нових технологій, участю у навчанні відповідного персоналу, проведенні майстер-класів; презентацією виробництва та продукції, спілкуванням з партнерами.


Ми пропонуємо:

офіційне працевлаштування згідно КЗпП України; своєчасну офіційну виплату конкурентної заробітної плати (випробувальний термін 6300 грн. оклад + 3700 грн. мотивація за результатами роботи); можливість відвідувати профільні тренінги та семінари; комфортний графік роботи (пн/пт, з 8.30 до 17.00); доставка корпоративним транспортом; корпоративний мобільний зв’язок.


Якщо Ви прагнете працювати в компанії з іменем, історією, високою діловою репутацією та стандартами безпеки і якості харчової продукції, висилайте детальне резюме (фото, сім. стан, місце проживання, освіта, досвід роботи (компанія, посада, основні обов’язки) та бажаний рівень з/п) на ел. адресу відправити резюме.

Конт. телефон 063 040 85 95 Андрушко Оксана Вікторівна

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору