UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Дніпрі
  4. Робота Учитель фізики в Україні
  5. Учитель фізики
Відправити резюме

Учитель фізики

Заблокована
 20 липня 2023  Дніпро 
Компанія: КЗО «СЗШ №97 ім. П.І. Шкідченка» ДМР  (https://jobs.ua/company-kzo-szsh-97-m-p-shkdchenka-dmr-1604880) (Всі вакансії)
Рубрики:Наука, освіта, переклади

Контакти

Телефон: +38 (067) 917-92-14
Контактна особа:Гречин Володимир Васильович
Адреса:Дніпро, вул.Велика Діївська 42

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Дніпровський ліцей №97 ДМР запрошує на роботу викладачів фізики на 2023-2024 навчальний рік. Будемо раді вітати у своєму колективі енергійного, самовідданого, з активною життєвою позицією педагога, професіонала своєї справи, який любить дітей та готовий ділитися з ними своїми знаннями. Володіння сучасними методиками та підходами викладання, використання засобів ІКТ, досвід викладання предмету та вища освіта відповідного напрямку будуть великою перевагою. Кандидат повинен вільно володіти державною мовою. 

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору