UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Водій в Києві
  5. Водій
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Водій

Заблокована
9 000 грн.
 16 січня 2021  Київ 
Компанія: Фонд соціального захисту інвалідів  (https://jobs.ua/company-fond-sotsalnogo-zahistu-nvaldv-1608852) (Всі вакансії)
Рубрики:Транспорт, автосервіс

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:від п'яти років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги: Стаж роботи не менше 5 років

Обов'язки: Водій для керівника. Забезпечувати коректне плавне професійне водіння автомобіля, що максимально забезпечує схоронність життя і здоров’я пасажирів, схоронність товарно-матеріальних цінностей, що транспортуються, і технічно справний стан самого автомобіля.Стежити за технічним станом автомобіля, виконувати самостійно необхідні роботи по забезпеченню його безпечної експлуатації (відповідно до інструкції по експлуатації), вчасно проходити технічне обслуговування в сервісному центрі і технічний огляд. Утримувати двигун, кузов і салон автомобіля в чистоті, захищати їх призначеними для цього відповідними засобами догляду за тими чи іншими поверхнями. Не вживати перед чи в процесі роботи алкоголь, психотропні, снотворні, антидепресивні й інші засоби, що знижують увагу, реакцію і працездатність організму людини. Категорично не допускати випадків підвозу яких-небудь пасажирів чи вантажів за власним розсудом, а також використання автомобіля в особистих цілях без дозволу керівництва. Завжди знаходитися на робочому місці чи в автомобілі, чи в безпосередній близькості від нього. Забезпечувати своєчасну подачу автомобіля. Щодня вести шляхові листи, відзначаючи маршрути слідування, пройдений кілометраж, витрати палива.

Умови: 8 годинний робочий день

режим роботи : з 9: 00 до 18:00

обідня перерва : з 13:00 до 13:45

П'ятниця та передсвяткові дні - скорочені на одну годину.

Тривалість щорічної основної відпустки 24 календарні дні, додаткової від 4 до 7 календарних днів, колективним договором передбачені виплати на оздоровлення та виплати для вирішення соціально-побутових питань.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору