UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Миколаєві
  4. Робота Військовослужбовець контрактної служби в Україні
  5. Військовослужбовець контрактної служби
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Військовослужбовець контрактної служби

Заблокована
44 000 грн.
 29 листопада 2022  Миколаїв 
Компанія: Інгульський РТЦК та СП м.Миколаїв  (https://jobs.ua/company-ngulskiy-rttsk-ta-sp-mmikolav-1611701) (Всі вакансії)
Рубрики:Охорона, безпека

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Інгульський РТЦК та СП міста Миколаєва запрошує на військову службу за контрактом до військових частин Збройних Сил України:
Грошове забезпечення військовослужбовця залежить від займаної посади, військового звання, кваліфікації, терміну проходження військової служби. На сьогоднішній час грошове забезпечення осіб рядового, сержантського та старшинського складу становить від 44000 до 114000 грн,
Надається можливість безкоштовного отримання водійського посвідчення категорії "В" та "С".
Один раз на рік надається:
матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань у розмірі місячного окладу грошового утримання (на підставі відповідних підтверджуючих документів)
грошова допомога на оздоровлення у разі надання щорічної чергової відпустки, у розмірі місячного грошового забезпечення.При переїзді до нового місця військової служби в інший населений пункт виплачується грошова допомога у розмірі 100% місячного грошового забезпечення на військовослужбовця та 50 місячного грошового забезпечення на кожного члена сім’ї.
Крім того, постановою КМУ від 14.05.2015 № 406 з червня 2015 року впроваджено грошову винагороду для осіб, яких призвано на військову службу під час мобілізації, на особливий період, у разі їх прийняття на військову службу за контрактом (рядовому складу — вісім мінімальних заробітних плат (16 056 грн), особам сержантського та старшинського складу — дев’ять мінімальних заробітних плат (18 063 грн).
Пільги та гарантії для військовослужбовців рядового, сержантського складу за контрактом
Під час проходження військової служби за контрактом військовослужбовці рядового, сержантського і старшинського складу у відповідності до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» від 21.12.91 № 2011-XII (зі змінами) мають право на наступні пільги:
1. Отримання житла за рахунок держави.
2. Речове забезпечення у відповідності до визначених норм.
3. Використання щорічної основної відпустки із збереженням грошового, матеріального забезпечення та грошової допомоги на оздоровлення у розмірі місячного грошового забезпечення.
4. Отримання підйомної допомоги в розмірі місячного грошового забезпечення на військовослужбовця і 50 відсотків місячного грошового забезпечення на кожного члена сім’ї військовослужбовця, який переїжджає з ним на нове місце військової служби, при переїзді на нове місце військової служби в інший населений пункт, у зв’язку з призначенням на військову посаду, зарахуванням до військового навчального закладу, термін навчання в якому становить не менше шести місяців, або у зв’язку з передислокацією військової частини.
5. Забезпечення військовослужбовців за контрактом безкоштовними обідами у робочі дні .
6. Безоплатну кваліфіковану медичну допомогу у військово-медичних закладах охорони здоров’я .
7. Право на санаторно-курортне лікування та відпочинок у санаторіях, будинках відпочинку, пансіонатах і на туристських базах Міністерства оборони України (один раз на рік).
8. Право на пенсійне забезпечення незалежно від віку в разі, якщо вони мають на день звільнення зі служби вислугу 25 років і більше або за наявності трудового стажу 25 років і більше, з яких не менше ніж 12 календарних років і 6 місяців становить військова служба.
Разом з тим відповідно до ст. 119 «Кодексу законів про працю України» (із змінами) внесено зміни щодо розширення прав громадян України, їх соціального захисту, призваних на військову службу під час мобілізації, на особливий період, або прийнятими на військову службу за контрактом, а саме:
за працівниками, призваними на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період або прийнятими на військову службу за контрактом у разі виникнення кризової ситуації, що загрожує національній безпеці, оголошення рішення про проведення мобілізації та (або) введення воєнного стану на строк до закінчення особливого періоду або до дня фактичної демобілізації, зберігаються місце роботи, посада і компенсується із бюджету середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, в яких вони працювали на час призову, незалежно від підпорядкування та форми власності.
Існує можливість призову на кваліфіковані військові посади чоловіків у віці 55 +...
Ми пропонуємо проходження військової служби за контрактом безпосередньо у військових частинах пункти постійної дислокації яких знаходяться у межах південного регіону України, компенсацією переїзду та винаймання житла.
Окремо наголошуємо на тому, що військова служба за контрактом - це постійна робота забезпечена соціальними та правовими гарантіями (у пунктах постійної дислокаціїї робочий час з 08.00 до 18.00 (з перервою на обід), а не строкова військова служба з її обмеженнями і регламентованим вільним часом).
За більш детальною інформацією та роз’ясненнями звертайтесь за адресою:
м. Миколаїв, просп. Миру, буд 24-А,та за телефонами: .... 27

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору