RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в АРТОН в Киеве

АРТОН

 Заблокирована Проверено
На сайте с 20 февраля 2010

Описание компании

Потрапляючи на курси «Артон», Ви маєте дивовижну можливість зануритися в атмосферу гармонії і творчості. Наші викладачі - команда кваліфікованих професіоналів, які мають багатий досвід та практику. Найцінніше в навчанні - це можливість отримати практичні знання та навички, яких Ви не знайдете в підручниках.

Курс "Бухгалтерія з нуля". Курс розраховано як для слухачів, що не володіють знаннями з даної дисципліни, так і для вже практикуючих бухгалтерів для підвищення кваліфікації та отримання необхідних навичок ведення бухгалтерського обліку на малому підприємстві. Вашій увазі пропонуються теоретичні та практичні заняття. Головними об'єктами вивчення є: бухгалетрський облік, податковий облік, звітність. Звернувшись до нас, Ви вже через 2 місяці отримаєте все, що необхідно знати головному бухгалтеру.

Курс "Бухгалтерія 1С (8.3)". Вивчення бухгалтерської програми 1С версії 8.3 від налаштувань до отримання балансу. Курс розраховано на 28 академічних годин (5 занять).

Комп’ютерні курси: До Вашої уваги пропонується курс комплексного вивчення персонального комп'ютера, що включає: - програмне та апаратне забезпечення; - операційна система WINDOWS; - текстовий редактор MICROSOFT WORD; - електронні таблиці MICROSOFT EXCEL; - робота в мережі Інтернет. Навчання проводиться на сучасному комп'ютерному обладнанні. Звертайтеся до нас, і ми Вас навчимо як включити комп'ютер і що з ним робити далі.

Курс фотографії: Тема 1: Сучасні цифрові камери та аксесуари до них Тема 2: Установка фотокамери Тема 3: Правила композиції Тема 4: Пейзаж Тема 5: Портрет Тема 6: Студійний портрет Тема 7: Зйомка предметів, натюрморт Тема 8: Репортаж Курс розрахований на 10 занять. Курс "Основи Photoshop": Тема 1: Основи Тема 2: Встановлення та налаштування програми, інтерфейс Тема 3: Базові способи корекції зображень Тема 4: Робота з кольором і світлом Тема 5: Шари Тема 6: Виділення Тема 7: Фільтри та робота з ними Тема 8: Ретушування Тема 9: Автоматизація роботи Тема 10: Художні ефекти Курс розрахований на 10 занять.

Показать контакты

Вакансии в АРТОН

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх