RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Глобал Билги в Днепре

Глобал Билги

 Заблокирована Проверено
На сайте с 18 мая 2012

Описание компании

Компанія «Глобал Білгі» - це світовий лідер в сфері надання послуг  контактних центрів (послуги call-центрів, телемаркетингу і телепродаж).

«Глобал Білгі» заснована в Туреччині в 1999 році, входить до складу телекомунікаційного холдінгу «Турксел» і займає 45% ринку послуг контактних центрів Туреччини. На даний момент в компанії понад 10000 працівників та більше 7500 робочих місць. "Глобал Білгі" має гнучку бізнес-модель, маючи представництва в 12 регіонах Турції. На ринок України компания «Глобал Білгі» прийшла в 2008 р. як аутсорсінговий call-центр для мобільного оператора life:). На сьогодні клієнтами компанії також є такі компанії, як Viasat, Raduga TV, Volia, Speak Up, Alaska, Otto, СБЕРБАНК Росії та інші. В 4-х офісах компанії (Київ, Дніпропетровськ, Суми і Харьків) працює понад 700 співробітників. «Глобал Білгі» продовжує розширювати свою присутність на ринку call-центрів України, активно развивається і наближується до мети – бути найбільшим контактним центром в Україні.

Неодноразово (в 2009 и 2011рр) Компанія Global Bilgi ставала кращою в регіоні EMEA та потрапляла в трійку світових  лидерів в номинації «Кращий контакт-центр» на церемонії нагородження кращих компаний  100 Top Ranking Performers, що було організовано ContactCenterWorld.Com.


Показать контакты

Вакансии в Глобал Билги

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх