RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Книжковий ринок в Киеве

Книжковий ринок

 Заблокирована Проверено
На сайте с 14 марта 2018

Описание компании

ТОВ Книжковий РинокМи - компанія, що динамічно розвивається, яка використовує все найкраще, що є у світовій практиці організації роздрібної торгівлі для того, щоб зробити кожну покупку максимально приємною та вигідною.

Вже давно у мешканців і гостей Києва слово «Петрівка» тісно пов'язане з книжковим ринком.

ТОВ Книжковий Ринок пропонує відвідати самий універсальний і самий комфортний ринок в Україні. Ми пропонуємо оренду торгових, офісних та складських приміщень.

  • Загальна торгова площа складає близько 20 000 кв.м.;
  • площа складських та виробничих приміщень - 5 000 кв.м.;
  • офісні приміщення - 800 кв.м.;
  • працює автомобільна стоянка для орендарів на 300 авто.

Наші орендарі пропонують НАЙШИРШИЙ асортимент книг (у тому числі подарункові видання та букіністичну літературу), товарів медіа групи (аудіо, відео, СD, DVD та ін.), канцелярського приладдя, товарів для розвитку дітей дошкільного та шкільного віку, сувенірної продукції та ін.

Для продавців та відвідувачів ринку працюють точки громадського харчування, здійснюється безкоштовна доставка великогабаритних вантажів, надаються послуги банку. Для орендарів працює безкоштовна юридична консультація.

Господарчий ринок

Частиною підприємства є господарчий ринок (працює з квітня 2000 року), на якому представлений широкий асортимент товарів для дому. Найнижча вартість оренди торгових місць у м. Києві дозволяє орендарям реалізувати товар за помірними цінами. Тут продаються товари для дому, офісу, відпочинку та подорожей. Можна придбати велику і дрібну побутову техніку, посуд від брендових виробників, великий вибір текстильних виробів, ковані і корпусні меблі для дому, офісу і дач. Є також освітлювальні електроприлади від лампочки до кришталевої люстри, килими та килимові вироби різних розмірів.

Особливо зручна послуга безкоштовної доставки товару до під'їзду в межах міста при купівлі великогабаритних товарів.

Показать контакты

Вакансии в Книжковий ринок

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх