RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Львівскі круасани lviv-croissants (ФОП Танкуран Джасар) в Киеве

Львівскі круасани lviv-croissants (ФОП Танкуран Джасар)

 Заблокирована Проверено
На сайте с 7 апреля 2019

Описание компании

Коли захоплений своєю справою кулінар винаходить нову страву, це ні в кого не викликає здивування. Але з кожного правила є виключення, і часом в століттях залишається витвір, який не належить до числа самих яскравих досягнень автора, але є продовженням його головних здобутків.

У кав’ярнях «lviv Croissants» завжди панує атмосфера затишку, комфорту та позитивних емоцій. Для приготування круасанів використовуються лише натуральні інгредієнти. Асортимент круасанів налічує понад 30 видів, серед яких для гостей пропонується, як готові пропозиції сандвічів та солодких круасанів, так і надається можливість самим обрати собі інгредієнти.

Всі круасани випікаються безпосередньо у закладі, а приготування зібраних круасанів відбувається при гостеві лише після здійснення замовлення, що гарантує не лише свіжість, але й надає круасанам неперевершеного смаку. До круасанів гостям пропонується великий асортимент гарячих та холодних напоїв власного приготування.

Затишна атмосфера закладу, сучасний інтер'єр дозволяє не лише насолодитись смаколиками, але й провести зустріч/переговори чи відпочити від важкого робочого дня.

Показать контакты

Вакансии в Львівскі круасани lviv-croissants (ФОП Танкуран Джасар)

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх