RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Maxi-Trade в Киеве

Maxi-Trade

 Заблокирована Проверено
На сайте с 13 сентября 2016

Описание компании

medaSEPT - це колектив досвідчених фахівців, професійна мета яких мінімізувати ризик заражень. Спеціалізуючись у галузі медичних та захисних рукавичок, наші працівники мають багаторічний досвід в цій області і постійно стежать за розвитком технології і успішно просувають світові тенденції на вітчизняному ринку. Висока компетентність співробітників забезпечує професійне обслуговування і гарантує, що жодне питання не залишиться без відповіді. Саме завдяки своєму колективу medaSEPT по праву вважається сучасною компанією. Ми робимо ставку на персонал і високу якість продукції та обслуговування. Ми пунктуальні, відповідальні і захоплені тим, чим займаємося.

Професіоналізм працівників і керівництва компанії забезпечує можливість з успіхом вести бізнес на найсучаснішому рівні. medaSEPT, зробивши своїм девізом "Quality to Protect" ("Якість для Захисту"), обирає продукцію, керуючись показниками якості.

Якість пропонованої продукції і безпека користувачів - це прояв розуміння компанією рівня її відповідальності за клієнтів, пацієнтів, партнерів та навколишнє середовище.

Продукція medaSEPT призначена для медичних установ, зокрема, для лікарень, клінік, поліклінік, амбулаторій, кабінетів лікарів і медсестер, стоматологів, ветеринарів, для діалізних центрів, центрів ендоскопічної хірургії та центральних стерилізаційних відділень. Також наші товари знаходять широке застосування на заводах харчової, хімічної та фармацевтичної промисловості, в домашньому господарстві, в салонах краси та перукарнях, в автосервісах і всюди, де необхідний захист рук.

Показать контакты

Вакансии в Maxi-Trade

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх