RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в ПАТ "Альфа-Банк" в Украине

ПАТ "Альфа-Банк"

 Заблокирована Проверено
На сайте с 29 октября 2012

Описание компании

Альфа-Банк (Україна) - універсальний комерційний банк, який є частиною міжнародного консорціуму «Альфа-Груп». Банк займає провідні позиції у всіх сегментах банківського ринку України. Згідно з рейтингом Національного Банку України, Банк входить до десятки найбільших банків країни за розміром активів та є одним із лідерів за об'ємом коштів юридичних осіб, темпам зростання роздрібного депозитного та кредитного портфелів в 2011 році. 

Альфа-Банк (Україна) пишається своєю репутацією надійного та стабільного фінансового інституту зі швидким, зручним сервісом та інноваційним підходом до обслуговування клієнтів. Як член консорціуму «Альфа-Груп», Альфа-Банк (Україна) використовує багатий фінансовий досвід банківської групи, поєднуючи глибоке знання українського ринку та міжнародні стандарти бізнесу, що є однією з його конкурентних переваг. Підтримка акціонерів шляхом регулярного збільшення капіталу - запорука довгострокового розвитку бізнесу. Так, за останні п'ять років Банк збільшував капітал сім разів. У лютому 2011 року було прийнято рішення про чергове збільшення капіталу - на 25%. 

Стратегія Альфа-Банку спрямована на подальший розвиток універсальної моделі бізнесу, підвищення операційної ефективності, збереження позиції серед ТОП-10 банків України шляхом нарощування об'єму операцій та збільшення кредитного портфеля, а також розвиток сучасних технологій. 

Провідні позиції Банку на українському ринку були визнані численними рейтингами та дослідженнями. Так, вже декілька років поспіль Альфа-Банк зберігає статус одного з найнадійніших банків України за версією рейтингового агентства «Експерт-рейтинг». 


Показать контакты

Вакансии в ПАТ "Альфа-Банк"

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх