UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Салтівське агентство нерухомості в Харкові

Салтівське агентство нерухомості

 Заблокована Перевірено
На сайті з 24 квітня 2016

Опис компанії

САЛТІВСЬКЕ агентство нерухомості, як випливає з назви, веде свою професійну діяльність виключно у САЛТІВСЬКОМУ житловому масиві — найбільшому районі не лише Харкова, а й усієї України.


Ми надаємо всі необхідні послуги з купівлі-продажу житлової нерухомості (вторинного та первинного ринку) у нашому районі.


Завдяки глибокій аналітиці, колективному дослідженню ринку та вузькопрофільності у нас завжди є чітке розуміння того, що необхідно клієнту, завдяки цьому професійний підхід наших співробітників до своєї роботи приваблює щоденно все більше і більше не тільки покупців з запитами на придбання нерухомості, а й продавців, збільшуючи кількість пропозицій продаваємих нами квартир.


Якщо Ви віддаєте перевагу самостійному керуванню своїм робочим часом, самостійному плануванню своїх вихiдних та вiдпусток, отриманню нових знаннь у сфері нерухомості та прагнете позбутися рутини робочих буднів - наша команда буде для Вас грамотним наставником та гідним партнером


Ми шукаємо енергійних, амбітних людей та готові запропонувати цікаву, динамічну, високооплачувану роботу у дружньому колективі однодумців, можливість професійної та творчої самореалізації, гідні умови праці.

Показати контакти

Вакансії в Салтівське агентство нерухомості


Часто шукають

↑ Вгору