RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в ТОВ ДівайД в Украине

ТОВ ДівайД

 Заблокирована Проверено
На сайте с 22 июня 2018

Описание компании

Наша компанія працює для задоволення потреб людей, які цінують якість, естетику, екологічність, економічність та комфорт.Ми намагаємося бути чутливими до змін у запитах людей, прагнемо їх приємно дивувати та випереджати їхні очікування.

Це спонукає нас бути інноваційною компанією, набиратися досвіду в успішних європейських підприємствах і йти в ногу з часом.

У центрі нашої компанії — Людина. Наша продукція екологічно чиста і безпечна.А її виробництво не приносить шкоди навколишньому середовищу.

Наша торгова марка — «Laminam». Плити Laminam — це продукт ХХІ століття.Вони зроблені з використанням інноваційних технологій з натуральних матеріалів, таких як глина, кварцовий пісок,граніт та керамічний пігмент. Вони стійкі до вогню, заморозків, цвілі, не змінюють колір, їх легко чистити і дезінфікувати.Плити Laminam широко застосовують у європейських країнах, у різних сферах життя.З них виготовляють меблі, різноманітні предмети інтер'єру, їх використовують для внутрішнього і зовнішнього оздоблення приміщень.

Ми прагнемо поділитися європейським досвідом з українцями і пропонуємо їм використовувати матеріал, який уже давно популярний за кордоном.

Наша ціль — збудувати Європу в Україні.

Наша місія — допомагати людям змінити світ на краще.

Наша візія — бути інноваційною компанією, експертом галузі, лідером ринку в Україні.

Наш лозунг — «Технологія будує прекрасне».

Показать контакты

Вакансии в ТОВ ДівайД

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх