RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Трикотажна фабрика «РОЗА» в Киеве

Трикотажна фабрика «РОЗА»

 Заблокирована Проверено
На сайте с 4 ноября 2021

Описание компании

Історія трикотажної фабрики розпочинається з 1917 року, із створення артелі по забезпеченню армії білизною. За часів СРСР фабрика була відома, як трикотажна фабрика імені Рози Люксембург.

В період приватизації підприємство перетворене в акціонерне товариство і продовжує працювати, притримуючись стандартів якості, з турботою про своїх працівників.

Зараз це фабрика із новітнім обладнанням, дружнім колективном, в якому працює близько 250 осіб, із сучасною системою організації праці.

Фабрика виробляє трикотажне полотно та штучне хутро високої якості, шиє трикотажний одяг (з продукцією Ви можете ознайомитись на нашому сайті roseshop.com.ua/ua/ ) 

Виробництво розташовано в місті Києві (в'язальний та швейний цехи - по вул. Нововокзальній, 41, хутровий цех по вул.Янтарній, 6),  в місті Бровари цех, в якому здійснюється оздоблення трикотажного полотна.

На нашому підприємстві із турботою ставляться до кожного працівника: навіть у період локдауну фабрика жодного дня не простоювала, адміністрація потурбувалась про можливість доставки співробітників до робочого місця та додому після роботи. Ще в червні 2021 була організована на території фабрики вакцинація трьома видами вакцин (на вибір працівників). Не дивно, що серед наших робітників є такі, що працюють близько 50 років з нами))

Ви можете в цьому впевнитись, надіславши нам відгук або своє резюме на посади, які ми пропонуємо. 

Показать контакты

Вакансии в Трикотажна фабрика «РОЗА»

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх