RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Менеджер по продажам в Киеве
  5. Менеджер по продажам
Предложить вакансию
Резюме Менеджер по продажам
Борсук Тамара

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Менеджер по продажам

Заблокировано
15 000 грн.
 15 декабря 2023  Город: Киев
Возраст:57 лет
Режим работы:полный рабочий день, посменная работа, удаленная работа
Рубрики: Недвижимость и страхование; Офисный персонал; Торговля, продажи, закупки
Готова к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

администратор
ООО ПНЯ (Юридична компанія), Киев
09.2017 − 01.2020 (2 года 4 месяца)

Вподобання в роботі Я добре вмію вирішувати проблеми, грамотно розподіляю час і можу знайти спільну мову з ким завгодно. Передусім я хотіла ознайомитися з поточним станом справ, щоб точно зрозуміти, з чим мені доведеться працювати».Я дуже ціную атмосферу підтримки і взаємодопомоги у команді. На попередньому місці роботи ми з колегами часто допомагали один одному, навіть якщо задача не входила у наші безпосередні обов’язки».

Я готова до нових викликів і хотіла покращити знання навички, щоб повною мірою реалізувати свій потенціал».Оскільки я активно шукаю роботу і ходжу на співбесіди, я розглядаю й інші пропозиції про роботу.«Я вже досягла результатів у компанії , обговорив з керівником перспективи росту і розумію, що в найближчий час немає можливостей вирости вертикально чи отримати досвід у суміжних проєктах. Тому я почала шукати іншу роботу з більшою зоною відповідальності»

«Мої зарплатні очікування стартують від 10 тис грн…, залежно від пропозицій на ринку роботи… (функціоналу, рівня відповідальності, кількості підлеглих, необхідності працювати понаднормово і т.д.). Я готова їх обговорювати, але хотів би спочатку почути, яку винагороду пропонує компанія».

Образование

Педагогічний інститут (Кривой Рог)
вчитель малювання и креслення
полное высшее, 09.1983 − 05.1987 (3 года 7 месяцев)

Знание языков:

Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Продвинутый (свободно), Польский - Ниже среднего

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Вільно володію компьютером
Цель поиска работы, пожелания к месту работы:  Я готова до нових викликів і хотіла покращити знання навички, щоб повною мірою реалізувати свій потенціал».Оскільки я активно шукаю роботу і ходжу на співбесіди, я розглядаю й інші пропозиції про роботу.«Я вже досягла результатів у компані

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх