RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Ассистент личный помощник в Киеве
  5. Ассистент личный помощник
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Ассистент личный помощник

Заблокировано
25 000 грн.
 25 января 2019  Город: Киев
Возраст:27 лет
Режим работы:полный рабочий день, плавающий график работы
Рубрики: Наука, образование, переводы; Работа за рубежом; Другие предложения
Готова к командировкам

Опыт работы

Інженер 2 категорії
ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» (Метрологія, сертифікація товарів, надання послуг з технічного обслуговуванняй аналізування ), Киев
06.2014 − По настоящее время (9 лет 9 месяцев)

Обов‘язки: Аналіз даних первинних документів з використанням засобів обчислювальної техніки, комунікацій в галузі науково-технічної діяльності з організації виробництва, метрологічного забезпечення, технічного контролю. Нагляд і контроль вхідної і вихідної документації, введення звітності з податкового обліку за допомогою бухгалтерських програм. Щоденні консультації та вирішення проблем, що були виявленні в ході роботи підприємства.

Досягнення: Досвід роботи з документооборотом підприємств, професійний ріст та навички співпраці з різними організаціями та іншими контрагентами. Вміння працювати та знаходити спільну мову у колективі, пунктуальність, ділова мова та організованість.

Образование

Національний університет біоресурсів та природокористування України (Киев)
Економіка
полное высшее, 09.2014 − По настоящее время (9 лет 6 месяцев)

Знание языков:

Английский - Средний
Дополнительно: На розмовному рівні, але ще не зовсім вільно. Без конкретних напрямів .

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Знання стандартних програм Microsoft, 1С, MEdoc. Вміння швидко орієнтуватися в інтернет ресурсах. Швидкий набір та оформлення документації.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Відповідальність, пунктуальність, акуратність, вихованість, організованість, вічливість, щедрість, дружелюбність, кмітливість. Швидко вчусь. Присутнє почуття гумору. Реаліст з нотою наївності. Готовність кардинально змінювати все у своєму житті. Без шкідливих звичок. Здоровий образ життя, правильне харчування та регулярне фізичне навантаження. Книги, писемність, малювання та пізнавання нового. Обожнюю спілкування з розумними та мудрими людьми. Легко знаходжу спільну мову. Вивчаю англійську мову з задоволенням. Незаміжня, дітей немає, тому відкрита для різного навантаження та різних напрямів праці.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Хочу кардинально змінити своє життя від рутинної одноманітної роботи в офісі, від якої лише відбувається щоденна деградація і ніякого кар‘єрного росту, до цікавої різноманітної роботи в русі та з постійним спілкуванням й кар‘єрним зростанням.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх