RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Аудитор систем якості та безпечності в Киеве
  5. Аудитор систем якості та безпечності
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Аудитор систем якості та безпечності

Заблокировано
35 000 грн.
  8 сентября 2021  Город: Киев
Возраст:41 год
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы
Рубрики: Производство; Сельское хозяйство, агробизнес
Готова к командировкам

Опыт работы

професор кафедри експертизи харчових продуктів
Національний університет харчових технологій (Освіта), Киев
06.2009 − По настоящее время (14 лет 10 месяцев)

Обов'язки: розроблення змісту навчальних дисциплін; наукові дослідження в лабораторних умовах; розроблення нормативної документації; технологічні розрахунки (рецептури, потужності ліній тощо); презентація досліджень; розроблення системи якості відповідно до ISO 9001 та системи безпечності відповідно до ISO 22000 для операторів ринку; аналіз відповідності оператора ринку вимогам IFS Food.

Досягнення: захист кандидатскьої дисертації на тему: "Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності" (2009 р.); захист докторської дисертації на тему: "Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів" (2019 р.). Результати дисертаціних робіт пройшли промислову апробацію.

приймальник-здавальник
АТ «Київхліб» «Булочно-кондитерський комбінат» (Виробництво), Киев
07.2004 − 08.2004 (1 месяц)

контроль за кількістю виробленої продукцією перед реалізацією її в торговельні мережі

укладальник
АТ «Київхліб» «Дослідний хлібозавод» (Виробництво), Киев
07.2003 − 08.2003 (1 месяц)

укладання хлібобулочних виробів в транспортну тару

Образование

Національний університет харчових технологій (Киев)
технології бродильних виробницт та хлібопекарських виробів
полное высшее, 09.2000 − 06.2006 (5 лет 9 месяцев)

Дополнительное образование

 «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» (Prometheus, сертифікат виданий 18.09.2019 р. https://courses.prometheus.org.ua:18090/cert/2e9e31fdfd9b47da840d4d1984aa5968)
 «Нові технології та інновації у вищій освіті. Активне викладання та навчання» (Інститут менеджменту інформаційних систем, м. Рига, Латвія 15.01-15.04.2020 р., сертифікат №1-22/12-20)

Знание языков:

Английский - Выше среднего
Дополнительно: Спілкування на побутові теми, читання наукової літератури

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: вільне володіння ПК
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: відповідальність, працездатність, комунікабельність, сумлінність
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: знайти роботи, яка дозволить реалізувати потенціал та монетизувати отримані теоретичні знання і навики

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх