RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Львове
  4. Резюме Бухгалтер 1С в
  5. Бухгалтер 1С
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Бухгалтер 1С

Заблокировано
20 000 грн.
  4 апреля 2023  Город: Львов
Возраст:40 лет
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, частичная занятость
Рубрики: Бухгалтерия, финансы, учет/аудит
 Есть дети 

Опыт работы

бухгалтер
ТОВ "Вертоград Інжиніринг" (Виробництво соків), Львов
04.2020 − 03.2023 (2 года 10 месяцев)

Торгівля, послуги, виробництво, ведення декілька ТОВ. Бухгалтерський облік, податкова звітність від первинної документації до формування та здачі звітів (ЄП, ЄСВ, 1ДФ). Банківські виписки та платежі, складання супровідної документації на відправлений товар, сплата податків, документальне оформлення давальницької сировини.

бухгалтер
Pink (Торгівля жіночим одягом), Львов
09.2018 − 03.2020 (1 год 5 месяцев)

Роздрібна торгівля, послуги, виробництво, ведення декілька ФОПів. Бухгалтерський і податковий облік, податкова звітність від первинної документації до формування та здачі звітів (ЄП, ЄСВ, 1ДФ). Ведення книги обліку доходів, банківські виписки та платежі. Сплата податків. Кадровий облік, ведення особових карт, накази, нарахування заробітної плати, відпускних, лікарняних, декретних, формування звітів у фонди (ФССзТВП). 2 працівника в бухгалтерії у підпорядкуванні.

бухгалтер 1с
Перспектива аудит (Бухгалтерські послуги), Львов
01.2015 − 02.2018 (3 года 1 месяц)

Ведення декілька ТзОВ та ФОП на єдиному податку та на загальній системі оподаткування з різними видами діяльності (торгівля, послуги, виробництво). Бухгалтерський і податковий облік від первинної документації до складання звітів (ПДВ, податок на прибуток, 1ДФ, ЄСВ, статистичні звіти) і відправлення звітів.

бухгалтер
Компанія Віром (Торгівля компютерами та запчастинами до них), Львов
07.2006 − 12.2014 (8 лет 5 месяцев)

Ведення первинної документації: формування рахунків, актів виконаних робіт, прихідні та видаткові накладні, податкові накладні.

Образование

Львівський інститут менеджменту (Львов)
менеджмент організації, економіст
полное высшее, 09.2001 − 06.2006 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Microsoft Office Excel/ Word; Арт-звіт; Податкова звітність; Інтернет; 1С-8; 1С-8-УТП; 1С-8-ZUP; m.e.doc., клієнт-банк (кредо, приват, ощадбанк, ПУМБ, Альтбанк, український капітал)
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Відповідальна, комунікабельна, стресостійка, пунктуальна, швидко навчаюсь, вміють слухати інших
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Забезпечити безперебійну роботу документообігу, правильне і своєчасне складання фінансової-податкової звітності на посаді бухгалтера.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх