Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
Останнє місце роботи - ресторан грузинської кухні Хінкальня і по теперішній час. Маю досвід відкриття ресторану з 0, займалася підбором та навчанням персоналу, організацією роботи на позиціях та контролем їхньої роботи. Робота зі штатом в 15 працівників.Можу виконувати:
- Пошук постачальників, формування заявок, та замовлення продукції;
- Вільне володіння касовою системою "Ultra Ресторан"( звіти, прихід товарів, інвентаризація);
- Аналіз робочих показників закладу за допомогою звітів. Планування;
- Контроль та дотримання касової політики працівниками;
- Навчання та контроль роботи працівників згідно з дисциплінарної політики; Проведення зборів;
- Підбір персоналу/ Співбесіди.
Володію базовими та основними навиками роботи на позиції Бариста. Знаю та вмію використовувати методи продажів.
Відкривала дві кав'ярні на позиції адміністратора. В обов'язки входило: контроль наявності продуктів, продукції та роботи працівників. Підбір та навчання персоналу.
За період роботи в компанії замала посади:
- старший касир( ведення та контроль документації/таблиць, дотримання касової політики, інкасація грошей та здача внутрішніх аудитів);
- інструктор з навчання ( навчання працівників посадовим інструкціям, контроль та оцінювання роботи, виконання другорядних обов'язків);
- проходження BSM класу ( успішно пройшла клас по підвищенню кваліфікації на позицію менеджера)
Подписаться на рассылку новых резюме: "Директор в Киеве"