RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Мариуполе
  4. Резюме Доцент в
  5. Доцент
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Доцент

Заблокировано
12 000 грн.
  4 февраля 2020  Город: Мариуполь
Возраст:38 лет
Режим работы:свободный график работы, удаленная работа, дополнительный заработок
Рубрики: Наука, образование, переводы
 Состою в браке  Есть дети  Готова к командировкам

Опыт работы

Доцент кафедры "Финансы и банковское дело"
Название компании скрыто (Образование), Мариуполь
09.2007 − По настоящее время (16 лет 7 месяцев)

З 2007 року по теперішній час працюю на кафедрі «Фінанси та банківська справа» Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет» спочатку на посаді асистента, з 2012 року – старшого викладача, а з 2013 року – на посаді доцента кафедри.

В 2009, 2015 та 2019 роках проходила підвищення кваліфікації як викладач, про що маю відповідні свідоцтва.

Маю досвід роботи з організації та проведення студентських наукових конференцій (З 2010 року – по теперішній час відповідальна за щорічну роботу секції наукової студентської конференції та науково-практичної конференції для викладачів).

Маю досвід зі складання наукових звітів. З 2010 року – по теперішній час відповідальна за складання щорічного звіту з науково-дослідної роботи кафедри.

Маю досвід роботи зі школярами. Цей досвід отримала під час проведення благодійних тренінгів для школярів, під час керування факультативом з економіки для ліцеїстів Маріупольського ліцею та під час організації та проведення щорічної практики для школярів в ДВНЗ «ПДТУ».

Маю досвід проведення аудиторних заннять різної форми. Цей досвід набула під час роботи викладачем. Педагогічний стаж 12 років.

Маю досвід керування дипломними проектами студентів різних форм навчання. Цей досвід отримала під час роботи керівником дипломних робіт студентів-магістрів.


Образование

ДонНУЭИТ им. Михайла Туган-Барановского (Донецк)
Аспиратнура, Экономика и управление предприятиями
полное высшее, 12.2007 − 12.2010 (3 года )
Приазовский государственный технический университет (Мариуполь)
Экономический, финансы и кредит
полное высшее, 09.2002 − 06.2007 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 В січні 2013 року успішно захистила дисертацію на тему «Управління оборотними коштами торговельних підприємств» та отримала науковий ступень кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Маю монографію.

Знание языков:

Английский - Продвинутый (свободно), Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Продвинутый (свободно), Французский - Начальный
Дополнительно: Рідна мова українська та російська, вільно володію англійською мовою, зі словником можу спілкуватись французькою мовою. В 2019 отримала атестацію з щодо вільного володіння українською мовою в Донецькому державному університеті управління. В грудні 2019 ск

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: вільно працюю з інструментами Microsoft Office ™, Fine Reader, та маю навички роботи з системою Moodle.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: комунікаційність, позитивність, креативність, дружелюбність працьовитість, толерантність, розумність, творчі здібності. Навички: Комунікаційні навички: маю досвід роботи в команді. Цей досвід отримала під час відкриття власної справи, в ході професійної діяльності викладачем, та під час участі в конференціях в міжнародній студентській організаціїї AIESEC. Ораторські навички: маю досвід роботи з великою аудиторією, цей досвід отримала під час проведення благодійних тренінгів для школярів, та в ході професійної діяльності викладачем під час читання лекцій. Професійні навички: маю досвід планування, а також створення, проведення та реалізаціїї соціальних проектів, тренінгів, якого набула під час відкриття власної справи та під час навчання в в міжнародній студентській організаціїї AIESEC. Маю досвід роботи з організації та проведення студентських наукових конференцій (З 2010 року – по теперішній час відповідальна за щорічну роботу секції наукової студентської конференції та науково-практичної конференції для викладачів). Маю досвід зі складання наукових звітів. З 2010 року – по теперішній час відповідальна за складання щорічного звіту з науково-дослідної роботи кафедри. Маю досвід роботи зі школярами. Цей досвід отримала під час проведення благодійних тренінгів для школярів, під час керування факультативом з економіки для ліцеїстів Маріупольського ліцею та під час організації та проведення щорічної практики для школярів в ДВНЗ «ПДТУ». Маю досвід проведення аудиторних заннять різної форми. Цей досвід набула під час роботи викладачем. Педагогічний стаж 12 років. Маю досвід керування дипломними проектами студентів різних форм навчання. Цей досвід отримала під час роботи керівником дипломних робіт студентів-магістрів. Досягнення: В листопаді 2019 була одним з організаторів квесту для школярів з метою ознайомлення з економічним факультетом ДВНЗ «ПДТУ». В березні 2016 читала лекцію по курсу «Інвестування» на англійській мові для студентів 5 курсу ДВНЗ «ПДТУ»., а також квітні 2015року читала лекцію по курсу «Чинникі успішного працевлаштування за фахом» на англійській мові для студентів 5 курсу ДВНЗ «ПДТУ». В 2014 році була номінована на літературну премію «Поэт года – 2014». В 2009-2010 роках заснувала та проводила міжнародний проект «Світ без кордонів». За допомогою програми Skype було проведено 8 відео-мостів між ДВНЗ «ПДТУ» та Utah State University, в яких прийняли участь 55 студентів різних спеціальностей та молоді викладачі Цей проект не має аналогів в Донецькій області та скоріш за все і в Україні. Проект приймав участь в міському конкурсі «Майбутне Маріуполя – 2010». З 2001 по 2002 друкувала свої твори в міській газеті «Іллічівець», маю диплом за перше місце на конкурсі інтервью.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Мета - підвищення якості свого життя за рахунок нового місця праці з достатьною платнею. Дуже важливо для мене при пошуку роботи - графік роботи до 17.00.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх