RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Карловке
  4. Резюме Економіст в
  5. Економіст
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Економіст

Заблокировано
5 000 грн.
  4 марта 2018  Город: Карловка
Возраст:29 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Офисный персонал
Готова к командировкам

Опыт работы

Контролер
КП ПОР «Полтававодоканал»
09.2017 − 03.2018 (6 месяцев)
1.Обслуговування відповідно з планами робіт певну кількість побутових споживачів, укладення Договору; 2.Здійснення постійного контролю за станом обліку водопостачання, цілістності пломб, своєчасною сплатою абонентами за споживання; 3.Написання споживачам попередження про відключення у разі наявності у них заборгованості за споживання води; 4.Видача споживачам рахунків на оплату спожитої ними води; 5.Перевірка відповідністі прийнятих до розрахунку з споживачами тарифів; 6.Забезпечення повноти і своєчасності оплати спожитої споживачами води; 7.Контроль роботи і зняття показань водомірних лічильників усіх систем і калібрів, установлених на водопровідній мережі; 8.Здійснення розрахунків за використану воду згідно з чинними тарифами і оформлення рахунків за установленою формою; 9. Регулювання напірних засувок вручну на водопровідних вводах, а також у колодязях. 10.Пломбування обвідних засувок на водомірних вузлах; 11.Визначення наявності води через несправні сантехприлади в абонентів, на вводах і на внутрішньодворових мережах; 12.Виявлення неоформлених абонентів; 13.Контроль додержання абонентами правил і норм користування водопроводом;
Партаймер
Магазин EVA
12.2016 − 02.2017 (2 месяца)
1.Консультанція клієнтів; 2.Работа з касовим апаратом; 3.Виконання планових показників по продажам и стандартах обслуговування; 4.Викладка товару, перевірка асортименту, термінів придатності; 5.Участь в проведенні інвентаризації.
Інспектор
Управління праці та соціального захисту населення
09.2016 − 11.2016 (2 месяца)
Здійснення контролю у формі: 1.Перевірки достовірності та повноти подання інформації про доходи та майновий стан громадян, яка подається для призначення допомоги; 2. Рекомендацій при вирішенні виняткових і спірних питань; 3. Аналізу причин порушення законодавства про допомогу; 4. Підготовки потрібних документів та подання до судів та арбітражних судів позовів стосовно підприємств, організацій, установ та громадян про стягнення до відповідних бюджетів сум незаконно отриманої допомоги.

Образование

ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка
Економіка підприємства
полное высшее, 09.2013 − 06.2018 (4 года 9 месяцев)

Знание языков:

Українська - Профессиональный (эксперт), Російська - Профессиональный (эксперт), Англійська - Начальный

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Цілеспрямованість, комунікабельність, відповідальність, сумлінність, дисциплінованість, оптимізм, здатність до швидкої адаптації і навчання, творчі здібності, аналітичний склад розуму, здатність до систематизації та структуризації інформації, велике бажання розвиватись в професійному напрямку, вміння працювати в команді, бажання вивчати все нове, отримувати різноманітну інформацію та вміло використовувати її.

1. Навички роботи з програмним забезпеченням (MS Office (Word, Excel)

2. Навички роботи з Internet (Google chrome, MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera ), графічними редакторами.

3. Володіння українською мовою, російською мовою - вільно ; англійською мовою (зі словником).

Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Отримати посаду фінансиста, бухгалтера(економіста чи іншу по спеціальності) в компанії, з метою покращення добробуту, розвитку і росту компанії, де я зможу реалізувати свій потенціал, отримати моральне і матеріальне задоволення, кар'єрний ріст.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх