RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Львове
  4. Резюме Економіст, фінансист в
  5. Економіст, фінансист
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Економіст, фінансист

Заблокировано
3 000 грн.
 31 января 2017  Город: Львов
Возраст:39 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Офисный персонал; Банковское дело, ломбарды
 Есть дети 

Описание

моб.098 406 64 51

Сімейний стан: одружений.

Освіта:

09.2001–07.2006Національний університет „Львівська політехніка”, інститут економіки і менеджменту, спеціальність„Економіка підприємства”, отримав диплом магістра .

09.2003–08.2005 Національний університет „Львівська політехніка”, військовий інститут. Завершив підготовку за програмою офіцера запасу.

Досвід роботи:

07.2006 – дотепер.головний економіст відділу кредитного адміністрування Філії ПАТ КБ „Надра” Львівске РУ. Обов”язки :

- контроль за проведенням робіт з позичальником на основі даних електронної базина всіх етапах кредиту до його погашення (контроль лімітів кредитування, моніторинг погашення кредиту і відсотків, моніторинг строків перевірки і страхування заставного майна, контроль за коректністю і повнотою заповнення бази даних клієнтів в системі NL,ОДБ,RCFront, RetailUnion, Барс);

- формування звітів про заборгованість по кредитах; супроводження кредитної справи (контроль за повнотою формування кредитної справи, зберігання кредитної справи до її передачі в архів; передача кредитної справи в архів);

-бухгалтерський супровід кредитних операцій (відкриття і закриття рахунків по кредитних операціях, нарахування %%, комісій, пені, штрафів, внесення даних про заставу в Реєстр рухомого майна, відображення на позабалансових рахунках предмету застави, розподіл платежів клієнтів по кредитах із транзитних рахунків на боргові).

- відповідальний за співпрацю з банками – партнерами.

- контроль за діяльністю менеджерів.

- досвід роботи з клієнтами (прийом платежів по погашенні кредитів, консультації щодо умов отримання кредиту).

Додаткові відомості: проходив переддипломну практику в Інституті регіональних досліджень НАН України. Знаю комп‘ютер на рівні користувача, робота з програмами MS Word, Excel, Fine Reader- вільно. Також вільно володію українською і російською мовами. Англійська – розмовний рівень. Посвідчення водія категорії „В”, „С” з 2003 року. Наявність автомобіля.

Особисті якості: комунікабельність, вміння працювати в команді, відповідальність, працьовитість, старанність, бажання самовдосконалюватися.

Мета працевлаштування: кар‘єрний ріст,вдосконалення професійних знань, престижність роботи.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх