RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Белой Церкви, Резюме в Киеве
  4. Резюме Главный бухгалтер в Киеве
  5. Главный бухгалтер
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Главный бухгалтер

Заблокировано
35 000 грн.
 31 мая 2018  Город: Белая Церковь
 Готов к переезду в: Киев
Возраст:49 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: HR, управление персоналом; Бухгалтерия, финансы, учет/аудит
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам

Опыт работы

Главный бухгалтер
ТОВ “Пісківський завод скловиробів”
07.2004 − 05.2018 (13 лет 10 месяцев)
ТОВ “Пісківський завод скловиробів”, до 2007року ВАТ “Пісківський завод скловиробів” (виробництво склотари), смт. Пісківка, Бородянський район Київська область: Головний бухгалтер з 07.2004 року по поточний час (кількість співробітників 400-600 чоловік). У підпорядкуванні бухгалтерія, розрахунковий відділ всього 9 чоловік. До реорганізації у 2016 році фінансової служби, ще був планово-економічний відділ. Основні обов’язки: Організація бухгалтерського та управлінського обліку, податкового обліку. Підготовка та подання до податкової служби, органів статистики, фондів соціального страхування податкової (декларація з пдв, декларація з податку на прибуток, звіт з 1-ДФ та ЄСВ і т.п.), фінансової та іншої звітності, у т.ч. через Інтернет за допомогою програм “1С:Звіт” та М.Е.Д.ок. Податковий облік та реєстрація податкових накладних та розрахунків корегування. Успішне проходження податкових перевірок, комплексних, тематичних, у т.ч. відшкодування ПДВ, перевірок ЗЕД. Впровадження у 2008 році 1С 8 конфігурація “Управління виробничим підприємством” та її супроводження по даний час, розробка технічних завдань для програмістів на доопрацювання конфігурації під час впровадження та подальших змін. Участь в підготовці, організації та проведенні трьох реконструкцій підприємства, у т.ч. облік будівельних робіт зі сторони замовника. Робота з банками та податковою службою по ЗЕД (експорт/імпорт), розрахункам по міжнародним акредитивам. Робота з банками по кредитуванню для фінансування реконструкцій та поповнення обігових коштів.
Главный бухгалтер
ТОВ «Евровин», м. Київ (оптова торгівля вином)
05.2004 − 07.2004 (2 месяца)
Ведення бухгалтерського та податкового обліку
Спеціаліст управління бухгалтерського обліку
ЗАТ «ТЕК «Ітера Україна», м. Київ (Поставки природного газу, оптова торгівля різними супутніми ТМЦ та послугами)
10.2003 − 03.2004 (6 месяцев)
Підготовка та здача податкової та фінансової звітності.
Головний бухгалтер (єдиний)
ТОВ «Союз-Курорт», м.Київ (Поставки ТМЦ та обладнання для потреб НАК Нафтогаз України)
02.2003 − 10.2003 (8 месяцев)
Ведення всього комплексу бухгалтерського та податкового обліку, участь в розробках схем по взаєморозрахунках з НАК Нафтогаз України.
Заступник головного бухгалтера
ДП
10.2002 − 02.2003 (4 месяца)
Ревізія всього податкового обліку підприємства за 3 попередні роки. Підготовка та проходження податкової перевірки.
Бухгалтер
Приватна практика
09.2001 − 10.2002 (1 год 1 месяц)
надання послуг з ведення бухгалтерського і податкового обліку, розробка і впровадженням схем оптимізації оподаткування.
Бухгалтер, в.о. зам.главного бухгалтера, в.о. головного бухгалтера, Заступник Голови Правління з обліку фінансово-господарської діяльності - Головний бухгалтер
ВАТ «Укрпластик» (ВАТ «Завод полімерних матеріалів») (Виробництво полімерних плівок та упаковок на їх основі)
02.1996 − 08.2001 (5 лет 6 месяцев)
-З лютого 1998 року по серпень 2001 роки Заступник Голови Правління з обліку фінансово-господарської діяльності - Головний бухгалтер ВАТ «Укрпластик», начальник відділу з обліку фінансово-господарської діяльності (даний відділ був сформований мною, в результаті об'єднання бухгалтерії, фінансового відділу, планового відділу, а також відділу праці і зарплати, чисельність - 15 осіб) . -З листопада 1997 року в.о. головного бухгалтера ВАТ «Завод полімерних матеріалів». -В початку 1996 року був призначений в.о. заступника головного бухгалтера. -З 1995 року працював на ВАТ "Завод полімерних матеріалів" (в той час ЗАТ "Київський завод полімерних матеріалів") на посаді бухгалтера 2-ї категорії на ділянці обліку товарно-матеріальних цінностей на складі.

Образование

Київський національний економічний університет (Нархоз)
спеціальність «Економіка підприємств». У 1998 році, захистивши на «відмінно» магістерську дисертацію за темою
полное высшее, 09.1993 − 12.1998 (5 лет 3 месяца)

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: -великий досвід успішного проходження податкових перевірок, в т.ч. і по відшкодуванню ПДВ. Знаю принципи цивільного, фінансового, податкового та господарського законодавства. Маю досвід ефективної роботи з контролюючими та державними інстанціями. -Володію організаторськими здібностями і управлінськими навичками. Комунікабельний, вмію працювати в команді на досягнення спільної мети. Вмію створювати зі співробітників команду і отримувати від них необхідні результати. -Маю досвід фінансово-економічного аналізу та прогнозування; оптимізації оподаткування; організації залікових схем по боргах Укртелекому, НАК "Нафтогаз України", Укртрансгаз, Київенерго, бюджету; розробки бізнес-планів; роботи з цінними паперами. -мови: російська, українська, англійська (базовий). -Маю водійські права категорії «В» (водійський стаж більше 20 років).

Маю великий досвід бухгалтерського супроводження роботи виробничого підприємства (кількість співробітників 400-600 чоловік), у т.ч.по експортно-імпортним операціям. Розробку та впровадження управлінського обліку відповідно до вимог акціонерів та керівництва, ведення бухгалтерського обліку відповідно до ПСБО, податкового обліку відповідно до Податкового кодексу. Значний досвід роботи з податковою службою, проходження комплексних перевірок, перевірок по відшкодуванню ПДВ, разом з юристами представлення інтересів підприємства в судах проти податкової служби.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх