RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Инженер-електрик в Киеве
  5. Инженер-електрик
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Инженер-електрик

Заблокировано
20 000 грн.
 28 ноября 2018  Город: Киев
Возраст:55 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Производство

Опыт работы

инженер
Державній установі «Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України»
12.2017 − 10.2018 (9 месяцев)
укладання договорів з енергоносіїв, надання звітів до енергопостачальних компаній, контроль за своєчасною оплатою наданих послуг.

Образование

полное высшее,  −

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: 

Резюме


Димченко Тетяна Федорівна

Домашня адреса: м. Київ, Деснянський р-н


Мета: Заміщення вакантної посади інженера, головного інженера, керівника відділу

Компетенція(навички): укладання договорів з енергоносіїв, складання звітів з енергоносіїв, надання відповіді на листи, організаторські здібності, керування персоналом.

Досвід роботи:

з січня 2013 року по червень 2015 року працювала в управлінні освіти Дніпровської РДА м. Києва на посаді спеціаліста 1-ї категорії адміністративно-господарчого відділу. Обов’язки: головний енергетик, член тендерного комітету, питання землеустрою, завідуючий господарством, укладання договорів, Голова евакуаційної комісії з надзвичайних ситуацій;

з вересня 2015 року по вересень 2017 року працювала в управлінні освіти Печерської РДА м. Києва на посаді інженера 1-ї категорії інженерно-господарського відділу. Обов’язки: головний енергетик, член тендерного комітету, питання землеустрою, укладання договорів з енергоносіїв, з грудня 2015 року по лютий 2016 року виконувала обов’язки начальника відділу.

з грудня 2017 року по жовтень 2018 року працювала в Державній установі «Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України» на посаді інженера 1-ї категорії комунально-експлуатаційного відділу. Обов’язки: укладання договорів з енергоносіїв, надання звітів до енергопостачальних компаній, контроль за своєчасною оплатою наданих послуг.

Освіта:
У 1994 р. закінчила Київський політехнічний інститут за спеціальністю «Інформаційно-вимірювальна техніка» та присвоєно кваліфікацію інженера-електрика. У 1996 році отримала свідоцтво митника.

Додаткова інформація: Працюю з комп’ютером на рівні користувача.

Особисті якості: Маю відмінні організаторські та комунікабельні здібності, здатна до креативного мислення, високо дисциплінована, врівноважена, вимоглива, відповідальна.

Знання мов: українська та російська – вільно, англійська – elementary.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх