RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве, Резюме в Львове
  4. Резюме Менеджер, керівник організації, керівник оздоровчого, дхармічного центру в Киеве
  5. Менеджер, керівник організації, керівник оздоровчого, дхармічного центру
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Менеджер, керівник організації, керівник оздоровчого, дхармічного центру

Заблокировано
  7 февраля  Город: Киев
 Готов к переезду в: Львов
Возраст:53 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Руководство; Сфера развлечений; Туризм и спорт
Готов к командировкам

Опыт работы

Керівник філії. Підприємець. Фрілансер
Корпорація, Підприємець (Нерухомість, логістика, посередництво, реклама). (Нерухомість, логістика, посередництво, реклама), Киев
12.2006 − По настоящее время (17 лет 4 месяца)

Створив підрозділ міжнародної логістики, підібрав та навчав персонал, напрацював базу клієнтів. Займався посередницькою діяльністю, операціями у сфері нерухомості, продажем обладнання.

Редактор, видавець, керівник відділу реклами, менеджер
Редакція (ЗМІ), Львов
05.2002 − 12.2006 (4 года 7 месяцев)

Працював менеджером з реклами. Продавав більше, аніж колектив із шести чоловік. Створив з нуля відділ продажу реклами. Налагодив продажі у повністю збитковому виданні. Створив з нуля редакцію видання і редагував, організував відділ продажу.

Директор школи, вчитель
Загальноосвітня школа (Освіта), Тернополь
09.1990 − 05.2002 (11 лет 7 месяцев)

Забезпечив функціонування закладу освіти на належному рівні, створив театральну студію, здійснив капітальний ремонт приміщень, залучив спонсорські кошти. Був призначений з конкретною метою "навести порядок".

Образование

ЛДУ (ЛНУ) ім. І. Франка (Львов)
Біологічний ф-т, Біолог. Викладач біології та хімії. Спец.: Фізіологія людини і тварин.
полное высшее, 09.1987 − 07.1992 (4 года 9 месяцев)

Знание языков:

Индонезийский - Ниже среднего, Польский - Выше среднего

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Офіс, графіка, інтернет, адмін.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Зацікавлений у навчанні, розвитку в напрямку валеології, збереження здоров`я, нетрадиційних практик, інше. Не хворію, загартований, тренований, маю практичні знання у галузі нейрохакінгу, біохакінгу, валеології, психофармакології. Польською мовою працював із клієнтами. Індонезійська - у процесі вивчення (мета - вільне володіння). Вміння починати справу з нуля, швидко навчатися, навчати інших, працювати з клієнтами. Висока працездатність, настирливість, вміння ставити цілі та організувати себе і колектив на їх виконання. Порядність, відповідальність. Відсутність шкідливих звичок, залежностей і проблем. Готовність до відряджень. Вміння писати PR, рекламні, публіцистичні, художні тексти українською, російською, польською мовами. Польська мова - вільно. Знання і розуміння молодіжної аудиторії, неформальних рухів, дітей з обмеженими можливостями. Успішний досвід роботи керівником філії (організував, підібрав і навчив менеджерів, налагодив збут, контролював імпорт, займався логістикою), керівником відділу реклами (збільшив поступлення від реклами у 20 разів), редактором ЗМІ (організував "з нуля", підібрав і навчив працівників, налагодив клієнтську базу рекламодавців), менеджером з реклами (приносив 60% замовлень, при шести працюючих), директором школи (навів лад у проблемному колективі, зробив ремонт приміщень, організував роботу театральної студії, вивів сільську школу на 1-е місце в р-ні за результатами олімпіад).Львівський національний університет ім. І. Франка.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх