RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Керівник відділу ЗЕД / Керівник логістичного відділу в Киеве
  5. Керівник відділу ЗЕД / Керівник логістичного відділу
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Керівник відділу ЗЕД / Керівник логістичного відділу

Заблокировано
50 000 грн.
  2 июня 2020  Город: Киев
Возраст:40 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Логистика, доставка, склад; Руководство; Торговля, продажи, закупки
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам

Опыт работы

Заступник директора
ТОВ "ТК "СКАЙ ПОЛІМЕР" (Трейдер полімерної сировини), Киев
01.2013 − 06.2020 (7 лет 5 месяцев)

Посадові обов’язки: Керівництво відділом зовнішньо-економічної діяльності; Пошук нових та робота з існуючими постачальниками(заводи-виробники, трейдери); Проведення переговорів з постачальниками сировини (Європа, США, Саудівська Аравія, Індія Китай, країни СНД); Закупівля сировини; Узгодження асортименту, умов та термінів поставки, ціни; Узгодження та підписання договорів на поставку; Контроль термінів оплати, відвантаження та доставки товарів (морський, автомобільний транспорт, залізничний транспорт); Контроль імпортної документації (прямі на непрямі контракти); Підготовка експортної документації (продаж товару кінцевим покупцям на умовах CIF Odesa); Контроль експортних поставок; Робота з брокерським відділом; Підготовка документації для розмитнення; Відстоювання митної вартості товарів; Робота з перевізниками, експедиціями, морськими та залізничними експедиторами; Організація та контроль роботи ланцюгів поставки товарів; Міжнародні відрядження; Участь у профільних виставках.

Досягнення на посаді: Оптимізація термінів доставки товарів; Налагодження електронного документообігу з агентами; Оптимізація роботи брокерського відділу; Місячний обсяг поставки товарів – 1500-2500т.

Директор
ТОВ "ГЛОБАЛ ЕДЖ" (Оптова торгівля будівельними та пакувальними матеріалами, оптова торгівля полімерною сировиною), Киев
02.2012 − 03.2013 (1 год )

Посадові обов’язки: Організація роботи підприємства; Керівництво відділом продажів; Безпосередні продажі товарів; Робота з постачальниками (узгодження асортименту, цін, умов оплати та поставки товарів).

Заступник генерального директора
ТОВ "КОРПОРАЦІЯ УБТ" (Виробництво спіненого поліетилену), Киев
01.2009 − 12.2011 (2 года 10 месяцев)

Посадові обов’язки: Робота з існуючими та пошук нових клієнтів; Планування виробництва; Аналіз ринку та розширення асортименту продукції, що виробляється; Продаж продукції; Робота з дилерами та дрібнооптовими клієнтами; Робота з конкурентами (узгодження цінової політики, обмін досвідом); Закупка сировини для виробництва; Оптимізація процесу виробництва продукції; Оптимізація роботи складу; Налагодження експорту продукції. Закупівля виробничого обладнання.

Досягнення на посаді: Доля підприємства на українському ринку спіненого поліетилену – 35-40%; Першими в Україні налагодили експорт продукції зі спіненого поліетилену (Білорусь, Молдова, Придністров’я); Розширено асортимент продукції за рахунок доопрацювання виробничого обладнання та купівлі додаткового обладнання; Збільшення дохідності підприємства за рахунок впровадження схем переробки власною продукції та придання їй додаткової вартості (виробництво кінцевих продуктів); Міжнародні відрядження; Участь у профільних виставках.

Менеджер з персоналу
ТОВ "КОРПОРАЦІЯ УБТ" (Виробництво спіненого поліетилену), Киев
01.2008 − 12.2009 (1 год 10 месяцев)

Посадові обов’язки: Облік кадрів; Підбір персоналу (робота з рекрутинговими агенціями, спеціалізованими навчальними закладами); Кадрове діловодство (накази про прийом на роботу, переведення, звільнення з роботи).

Образование

Національний Аграрний Університет України (Киев)
Аграрного менеджменту, MBA
полное высшее, 09.2005 − 05.2006 (7 месяцев)
Національний Аграрний Університет України (Киев)
Екології та охорони навколишнього середевища, Екологія
полное высшее, 09.2000 − 04.2006 (5 лет 7 месяцев)

Дополнительное образование

 Психологія конфлікту, 2016р.

Знание языков:

Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Продвинутый (свободно), Английский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Впевнений користувач ПК, повний пакет Microsoft Office, 1С:8.1, CRM-системи, графічні та текстові редактори.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Посвідчення водія кат. B, C, досвід водіння 18 років; Комунікабельність; Націленість на кінцевий результат; Вміння постановки завдань та контролю їх виконання; Аналітичний склад розуму; Вміння оперативно приймати рішення в кризових ситуаціях; Самоконтроль; Готовність брати відповідальність за результат; Вміння працювати в команді; Вміння адекватно сприймати критику на свою адресу; Вміння до вирішення конфліктних ситуацій (пройшов практичний курс «Психологія конфлікту»). Хобі - риболовля, приготовуння страв з м'яса.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Зайняття посади Керівника відділу ЗЕД або Керівника логістичного відділу з метою подальшого розвитку в даній сфері. Також хочу й можу ділитися набутим досвідом.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх