Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
Досвід роботи керівником виробництва більше 8-ми років;
Організація і контроль роботи з виробництва продукції цехів (м'ясний, рибний, кулінарний, кондитерський, заморожених напівфабрикатів, ковбасний та цех копченостей), пекарні, кафе;
Знання стандартів та технологій виробництва, вимог до якості сировини, термінів і правил зберігання сировини;
Розробка рецептур, технологічних інструкцій по випуску продукції;
Підбір (кухарі, кухонні робітники, пекарі, кондитери, обвалювальники м'яса) та управління персоналом (125 чоловік), табелювання працівників;
Знання законодавчих, нормативно-правових документів, техніки безпеки на виробництві, та правил охорони праці, санітарно-гігієнічних норм;
Особисті якості: цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, працьовитість, чесність;
Досвідчений користувач: Супермаг +, 1С8 Підприємство, ЗУП 2.1, Microsoft Word, Microsoft Excel, Outlook
Подписаться на рассылку новых резюме: "Керівник виробництва в Киеве"