RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Березане
  4. Резюме Керівник виробництва, начальник цеху, технолог в
  5. Керівник виробництва, начальник цеху, технолог
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Керівник виробництва, начальник цеху, технолог

Заблокировано
 22 января 2017  Город: Березань
Возраст:43 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Производство

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: • Управління бригадою працівників. • Контроль технологічного процесу. • Ведення карт норм режимів. • Розрахунок рецептури на виготовлення напівфабрикатів та готової продукції. • Табелювання працівників бригади. • Контроль якості напівфабрикатів та готової продукції. • Прийом сировини до цеху та її використання згідно з рецептурами та витратними нормами. • Органолептичний контроль напівфабрикатів та сировини при виготовленні крекеру та печива. • Проведення переобліків. • Формування звітності по зарплаті та виробництву. • Проведення інвентаризацій. • Проведення інструктажів з питань охорони праці на робочому місці та контроль за їх виконанням. ДОСВІД РОБОТИ липень 2002 – жовтень2002 р. ПП «Технолог» (Кирнасівський цукровий завод). Посада – лаборант 4 розряду. • Хімічний контроль технологічного процесу виробництва цукру. • Робота з лабораторним обладнанням та хімічними реактивами. липень 2003-грудень 2004 р. ТОВ «Рубі Роз Агрікол Ко ЛТД» (ТМ «Морозівські курчата») Посада – технолог забійного цеху. • Організація та контроль технологічного процесу забою птиці. грудень 2004 – лютий 2007 р. ТОВ «Рубі Роз Агрікол Ко ЛТД» (ТМ «Морозівські курчата») Посада – начальник забійного цеху. • Контролювання роботи забійного цеху. • Виконання поставлених планів і завдань. • Ведення звітності. березень 2007-травень 2015 р. ПАТ «Київська кондитерська фабрика «РОШЕН» Посада – майстер-технолог бісквітного цеху. • Управління бригадою працівників. • Контроль технологічного процесу. • Ведення карт норм режимів. • Розрахунок рецептури на виготовлення напівфабрикатів та готової продукції. • Табелювання працівників бригади. • Контроль якості напівфабрикатів та готової продукції. • Прийом сировини до цеху та її використання згідно з рецептурами та витратними нормами. • Органолептичний контроль напівфабрикатів та сировини при виготовленні крекеру та печива. • Проведення переобліків. • Формування звітності по зарплаті та виробництву. • Проведення інвентаризацій. • Проведення інструктажів з питань охорони праці на робочому місці та контроль за їх виконанням.ОСВІТА 1998-2003 р.р. Національний університет харчових технологій, факультет «Технологія цукристих речовин та функціональних харчових продуктів».

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх