RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Львове
  4. Резюме Кладовщик обліковець в
  5. Кладовщик обліковець
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Кладовщик обліковець

Заблокировано
9 000 грн.
 24 сентября 2018  Город: Львов
Возраст:49 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Логистика, доставка, склад

Опыт работы

Образование

среднее,  −

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Робота з офісною технікою та радіоапаратурою; Робота з клієнтами (продаж товарів, надання послуг); Монтаж радіоапаратури; Досвідчений користувач 1С:Предприятие 8.1; OC Windows, Microsoft Office, Internet, E-mail, Skype, etc. Систематизація даних, ведення статистики, складні розрахунки в Exel; Вмію і люблю фотографувати; Знання мов: українська, російська; польська -розумію, англійська – базовий рівень

2014 – 2018

Школа – інтернат комірник: Замовлення, облік в Exel, видача, реєстрація руху продтоварів для забезпечення п'ятиразового харчування 100 учнів в їдальні школи-інтернату.

2013

“Ноутбук центр” комірник:

Прийом, маркування, розміщення і видача товару, відправка та отримання вантажів з регіонів, інвентаризації. Гарантійне обслуговування – діагностика, обмін, дрібний ремонт техніки, ведення відповідної звітності.

2009 — 2012

“Телесистеми України” (PEOPLEnet); комірник:

Повне ведення складу 3G CDMA обладнання – прийом і видача товару, відправка та отримання товару з регіонів, повернення браку, інвентаризації. Звітність в 1С:Предприятие 8.1, Exel.

2008

ТзОВ «Інтермаркет»; зав. складом: Облік торгового обладнання для супермаркетів (стелажі, холодильники…), паралельно вів замовлення, прийом і видачу товарів і матеріалів для забезпечення функціонування офісу і торгових підрозділів (канцтовари, пакувальні та інші товари).

2006 – 2008

НВП «Електроприлад»; комірник:

Облік, видача, реєстрація руху радіоелементів та інших товарів для виробництва радіотехніки, ведення статистики, замовлення відповідних комплектуючих.

1998 – 2004

ПП ; оператор копіювальної техніки

Робота з копіювальною, комп’ютерною та поліграфічною технікою, палітурні роботи, продаж супутніх матеріалів, обслуговування клієнтів.

1994 – 1997

Завод Телеграфної Апаратури; монтажник РЕА і приладів

Монтаж, пайка, складання радіоапаратури згідно креслень на виробництві.1991 – 1994 Львівський технікум радіоелектроніки.

Спеціальність – радіотехнік, радіоапаратобудування.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх