RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Менеджер з контрактної логістики в Киеве
  5. Менеджер з контрактної логістики
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Менеджер з контрактної логістики

Заблокировано
20 000 грн.
 27 февраля 2019  Город: Киев
Возраст:46 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Логистика, доставка, склад; Руководство
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам

Опыт работы

Старший адміністратор проекту «Леруа Мерлен» департаменту контрактної логістики.
ДП «Кюне і Нагель»
02.2014 − 02.2018 (4 года )
Організація роботи проекту, управління персоналом: • Розподілення обов’язків і завдань між працівниками проекту з метою досягнення більш ефективної роботи та контроль за їх виконанням; • Контроль забезпечення дотримання контрактних зобов'язань компанією на якісному рівні з метою задоволення вимог клієнта; • Контроль ефективності роботи персоналу і оптимізації робочих процесів з метою зменшення трудовитрат, зменшення витрат і збільшення прибутку компанії; • Відслідковування та контроль за коректністю ведення документообігу (оформлення замовлень, актів, накладних, транспортних і фінансових документів і т.д.) працівниками проекту у відповідності з правилами компанії і вимогами Українського Законодавства; • Контроль за впровадженням і роботою єдиної системи складського обліку; • Контроль за використанням складської техніки та іншого обладнання; • Оперативний взаємозв’язок з іншими відділами компанії при використанні клієнтом їх послуг; • Підготовка за результатами місяця статистичних даних, звітів та презентацій для клієнта; • Ведення відеоспостереження за роботою проекту для аналізу складських процесів та вирішення спірних питань, що можуть виникати з клієнтом за результатами роботи проекту. Додаткові обов’язкі в організації роботи складського комплексу: • Ведення обліку складської техніки ( електровізки, навантажувачі, штабелери і т.д.) проектів та автомобілів працівників і клієнтів компанії; • Ведення обліку та відвантаження зі складського комплексу вторинної сировини ( складові частини паллет, пакувальні матеріали). Співпраця з обслуговуючими компаніями; • Організація замовлення та забезпечення робітників складського комплексу усім необхідним спецодягом; • Проведення вступних та періодичних інструктажів з пожежної безпеки та охорони праці для працівників складського комплексу та відвідувачів ( підрядні організації, представники клієнтів і т.д.).
Менеджер з продажу систем кріплення (водопостачання та водовідведення; кондиціонування; вентиляції; опалення; систем сонячних колекторів; протипожежного захисту).
ТОВ «Вальравен Україна»
05.2013 − 03.2004 (9 лет 1 месяц)
Робота з існуючими дистриб’юторами та монтажними компаніями; продаж систем кріплення на будівельні об’єкти та кінцевим споживачам; пошук та розробка нових будівельних майданчиків (ТРЦ, приватне будівництво, житлові комплекси, промислові об’єкти, автоцентри, будівельні гіпермаркети) для налагодження контактів, проведення переговорів і подальшої співпраці; пошук нових клієнтів (дистриб’ютори, монтажні компанії) та підписання договорів; робота з проектними організаціями та інститутами; розрахунок інженерних систем кріплення для різноманітних об’єктів; надання технічної підтримки підрядним компаніям під час монтажу на об’єктах; відрядження для підтримки існуючих клієнтів та пошуку нових клієнтів у ввіреному регіоні; участь у спеціалізованих виставках; проведення семінарів та навчання нових співробітників дистриб’юторів для кращого розуміння специфіки продукції.
Менеджер з питань ринку профілів (ПВХ). Західний регіон України.
Представництво Deceuninck N.V.
02.2011 − 02.2013 (2 года )
Аналіз ринку ПВХ профілів України; представницька діяльність; робота з існуючими клієнтами; відрядження; проведення переговорів і підключення нових клієнтів; робота з митно-ліцензійним складом; обробка замовлень клієнтів; контроль за оплатою рахунків та відвантаженням продукції; підготовка презентацій; написання статей і прес-релізів для журналів («Ландшафт.Дизайн», «Витрина», «Идеи Вашего Дома», «Оконные технологии»); розміщення статей, різноманітних оглядів та новин компанії на інтернет сайтах ( www.okna.ua, www.magazinokon.com.ua ).
Начальник складського господарства.
ТОВ «Промастер»
07.2006 − 12.2003 (2 года 6 месяцев)
Прийом, обробка (маркування, стикерування, розміщення на місця зберігання) та відвантаження продукції зі складу; складська логістика; проведення інвентаризацій; формування маршрутів водіям; транспортна логістика; оформлення первинних бухгалтерських документів; контроль за роботою персоналу складу та водіями; забезпечення життєдіяльності складу та персоналу.
Начальник відділу збуту.
ТОВ «Деком»
12.2003 − 06.2006 (2 года 6 месяцев)
Продаж профільних ПВХ систем «Deceuninck» і «Plastmo» та комплектуючих. Оформлення договорів з клієнтами; прийом і обробка замовлень; відвантаження замовлень зі складу та оформлення документів; робота з транспортними компаніями; контроль за клієнтською заборгованістю та документообігом; робота з касовим апаратом.
Менеджер з продажу металопластикових конструкцій.
ТОВ «Алюмпласт»
04.2000 − 12.2003 (3 года 8 месяцев)
Робота з клієнтами в офісі; розрахунок конструкцій; консультація; оформлення договорів; оплата замовлень; планування графіку монтажів; зворотній зв’язок.

Образование

Українській Державний Університет Харчових Технологій
інженер-електрик
полное высшее, 09.1995 − 06.2000 (4 года 9 месяцев)
Середня школа №3 м.Києва, фізико-математичний клас
среднее, 09.1985 − 05.1995 (9 лет 8 месяцев)

Знание языков:

українська - Профессиональный (эксперт), російська - Профессиональный (эксперт), англійська - Начальный

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Комунікабельність, відповідальність, пунктуальність, діловий підхід у вирішенні завдань, вміння працювати в колективі, робота з клієнтами. Інтереси та захоплення : Музика, футбол, риболовля.

MS Office (Exсel, Word, Access, Power Point, Outlook), Галактика, 1С 8.1., AutoCAD, CIEL.

Права водія категорії В.

Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Отримати роботу, яка б приносила моральне та матеріальне задоволення. Бажано в європейській компанії.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх