RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Львове
  4. Резюме Менеджер з продажу, постачання, логістики в
  5. Менеджер з продажу, постачання, логістики
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Менеджер з продажу, постачання, логістики

Заблокировано
  3 сентября 2018  Город: Львов
Возраст:54 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Логистика, доставка, склад; Офисный персонал; Торговля, продажи, закупки
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам

Опыт работы

Заступник директора з комерційних питань
ТзОВ Новацентр
09.2013 − 09.2018 (5 лет )
Закупівля комп'ютерної та оргтехніки, програмного забезпечення, мережевого обладнання, комплектуючих, витратних матеріалів. Аналіз ринку комп'ютерної техніки, ПЗ, мережевого обладнання, розхідників. Маркетинговий аналіз, аналіз продажів. Маркетинг, розміщення реклами. Логістика. Управління складськими запасами та ціноутворенням. Фінансовий аналіз. Робота з постачальниками (B2B, ведення документації). Участь в тендерах на закупівлю (написання тендерної документації, участь в торгах, постачання техніки та розхідників). Робота з корпоративними клієнтами.
Менеджер корпоративних проектів
ТзОВ Новацентр
01.1998 − 08.2013 (15 лет 7 месяцев)
Розробка і реалізація інформаційних проектів, проектування, встановлення та обслуговування локальних мереж. Аналіз ринку. Маркетинг, розміщення реклами. Закупівля техніки, комплектуючих, мережевого обладнання. Робота з складами. Забезпечення замовників гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням.
Менеджер відділу продажу філії в м. Львові
Українсько-американське СП Комп`ютерцентр
04.1994 − 12.1997 (3 года 8 месяцев)
Робота з клієнтами, заключення договорів продажу і обслуговування, ведення документації, замовлення товару, робота з складами.
Інженер-електронік відділу сервісу та навчання
Спільне українсько-американське ТзОВ М.А.К.
07.1993 − 04.1994 (9 месяцев)
діагностика обладнання та програмного забезпечення, ремонт комп'ютерної та оргтехніки, розгортання та налагоджування комп'ютерних комплексів і мереж "під ключ", онсайт сервісне обслуговування замовників.
Інженер-електронік комп`ютерного відділу
Львівське архиєпархіальне управління УГКЦ
09.1992 − 06.1993 (9 месяцев)
діагностика обладнання та програмного забезпечення, ремонт комп'ютерної та оргтехніки, сервісне обслуговування та консультування користувачів.

Образование

Львівський політехнічний інститут
Факультет комп'ютерної техніки та інформаційних технологій, спеціаліст інженер-системотехнік
полное высшее, 09.1986 − 06.1993 (6 лет 9 месяцев)

Знание языков:

українська - Профессиональный (эксперт), польська - Профессиональный (эксперт), російська - Профессиональный (эксперт), англійська - Профессиональный (эксперт), сербська - Начальный

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Особисті якості: цілеспрямованість, проактивність, логічне мислення, здатність до організації командної роботи, опрацювання великих об'ємів інформації, аналітичні здібності, комунікабельність. Без шкідливих звичок. Захоплення та інтереси: туризм, спорт, кулінарія, фото- та відеозйомка, кіно, музика, література, техніка, DIY. Воджу автомобіль, маю водійські права категорії В.

Закупівля комп'ютерної та оргтехніки, програмного забезпечення, мережевого обладнання, комплектуючих, витратних матеріалів. Аналіз ринку комп'ютерної техніки, ПЗ, мережевого обладнання, розхідників. Маркетинговий аналіз, аналіз продажів. Маркетинг, розміщення реклами. Логістика. Управління складськими запасами та ціноутворенням. Фінансовий аналіз. Робота з постачальниками (B2B, ведення документації). Участь в тендерах на закупівлю (написання тендерної документації, участь в торгах, постачання техніки та розхідників). Робота з корпоративними клієнтами. Діагностика та ремонт комп`ютерної техніки. Проектування і побудова кабельних мереж.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх