RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Харькове
  4. Резюме Начальник філії (відділення/відділу), Адміністративний директор, Начальник АХО. Начальник відділу продаж/Менеджер по роботі з клієнтами. в
  5. Начальник філії (відділення/відділу), Адміністративний директор, Начальник АХО. Начальник відділу продаж/Менеджер по роботі з клієнтами.
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Начальник філії (відділення/відділу), Адміністративний директор, Начальник АХО. Начальник відділу продаж/Менеджер по роботі з клієнтами.

Заблокировано
15 000 грн.
 19 июля 2017  Город: Харьков
Возраст:39 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Логистика, доставка, склад; Руководство
Готов к командировкам

Опыт работы

Начальник філії (відділення/відділу), Адміністративний директор, Начальник АХО. Начальник відділу продаж/Менеджер по роботі з клієнтами.
ТОВ «Твоя логістика» (КАРГО 008, КАРГО 005, ТОВ «Київ КАРГО»)
02.2014 − 11.2016 (2 года 8 месяцев)
ТОВ «Твоя логістика», ТОВ «Київ Карго» (https://www.yourlogistics.com.ua) березень 2016-листопад 2016 Начальник філії (відділення/відділу), Адміністративний директор, Начальник АХО. Начальник відділу продаж/Менеджер по роботі з клієнтами. - Консультація клієнтів щодо переліку послуг компанії, з питань ціноутворення, необхідної документації, подальше надання інформації про місцезнаходження вантажу; постійна комунікація з клієнтами з метою утримання та розвитку співпраці; - Перевірка пакетів документів, наданих клієнтами, для оформлення в режимах імпорт/експорт; - Ведення заявки від клієнта імпорт/експорт з моменту оформлення вантажу для замитнення і до моменту вивантаження на складі; - Контроль міжнародного автоперевезення замовлення до кінцевого пункту призначення; - Контроль міжнародного авіаперевезеннями до кінцевого пункту призначення; - Контроль за перевезенням контейнерів (букіровка місця на судні, морський фрахт, ПРР, експедирування у порту) до кінцевого пункту призначення; - Контроль за своєчасною оплатою митних платежів клієнтом (до митних органів); - Формування рахунків клієнтам за надання послуг; - Введення бухгалтерської документації; - Взаємодія з комерційним відділом, бухгалтерією, торговим та логістичним відділами, відділом адміністрування митних операцій та митними брокерами; - Життєзабезпечення офіса Карго 008, Карго 005 (http://www.cargo005.com.ua) Лютий 2014 – лютий 2016 Начальник філії (відділення/відділу), Адміністративний директор, Начальник АХО. Начальник відділу продаж/Менеджер по роботі з клієнтами. - Консультація клієнтів щодо переліку послуг компанії, з питань ціноутворення, необхідної документації, подальше надання інформації про місцезнаходження вантажу; постійна комунікація з клієнтами з метою утримання та розвитку співпраці; - Перевірка на наявність та правильність наданої документації по вантажу (інвойси, пакінги, специфікації); - Документообмін зі складами консолідації Китаї (Пекін, Гуаньчжоу), Туреччина (Стамбул); - Контроль за вантажем з моменту отримання на склади та процесу консолідації вантажів на складах в Китаї (Пекін, Гуаньчжоу), Туреччина (Стамбул); - Контроль за маршрутом пересування транспортних засобів з вантажем по всьому світу та Україні, з пункту відправлення до пункту призначення; - Безпосереднє отримання вантажу на складі в Україні (м. Харків), контроль вивантаження дистанційно на інші склади по Україні; складанні графіку вивезення замовлень зі складу клієнтами та адресної доставки, складання маршрутів; - Здійснення розрахунково-касових операцій (готівка, електронні платежі по всьому світу); - Введення бухгалтерської документації; - Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами; - Управління робочим процесом складу та контроль за здійсненням усіх складських операцій; - Моніторинг залишків на складі, проведення інвентаризацій. - Взаємодія з комерційним відділом, бухгалтерією, торговим та логістичним відділами компанії.

Образование

Харківський державний університет сільського господарства та механізації
Облік і аудит
полное высшее, 09.2003 − 03.2007 (3 года 5 месяцев)

Знание языков:

англійська, зі словником (у процесі вивчення) - Начальный, російська - Профессиональный (эксперт), українська - Профессиональный (эксперт)

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Не палю; у вільний від роботи час вивчаю психологію, стежу за економічними новинами, подорожую, малюю, займаюся спортом.

Організація та управління роботи філіалу

Організація роботи складської та транспортної логістики

Управління за роботою складу

Забезпечення організації вивантаження – завантаження, збереження ТМЦ, контроль залишків

Досвід активних продаж в сегменті В2В

Наявність великої робочої бази клієнтів

Знання методів мотивації працівників та навиків ефективного їх використання

Вирішення конфліктних чи спірних ситуацій

Досвід роботі DHL (импорт), TMM (импорт), TNT (импорт), Новая почта, Автолюкс

Володіння CRM

Знання обліку 1С 8.0, 8.2, 8.3

Готовність до відрядженнь


Наявність лідерських якостей, вміння делегувати обов’язки, вимогливість та об’єктивне відношення до підлеглих. Вміння брати на себе відповідальність, зібраність у нестандартних та стресових ситуаціях.

Комунікабельність, цілеспрямованість, пунктуальність, прагнення до навчання та швидкість сприйняття нової інформації, уважність, уміння працювати як самостійно, так і в команді, робота на Результат.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх