RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Луцке
  4. Резюме Інженер з охорони праці в
  5. Інженер з охорони праці
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Інженер з охорони праці

Заблокировано
8 000 грн.
 20 июля 2020  Город: Луцк
Возраст:68 лет
Режим работы:свободный график работы
Рубрики: HR, управление персоналом; Охрана, безопасность
 Состою в браке  Готов к командировкам

Описание

Р Е З Ю М Е

ОСОБИСТІ ДАННІ:

П.І.П. - Чепурний Володимир; -Адреса: м. Луцьк, Сімейний стан - Одружений


ОСВІТА

1974 - Київський будівельний технікум транспортного будівництва, спеціальність – «Мости та інші штучні споруди», кваліфікація – «технік – будівельник».

1990 - Львівський політехнічний інститут, спеціальність – «Автомобілі і автомобільне господарство», кваліфікація – « інженер - механік »

1998- « Northcentral Тechnikal College’s», Wausau, Wisconsin, USA - Програма професійного розвитку та культурного збагачення, спонсорована інформаційним агентством США

2012 – Національна академія державного управління при Президентові України

Інститут підвищення кваліфікації керівних кадрів,- від Служби посередництва і примирення, кваліфікація – трудовий арбітр з питань колективних трудових спорів


ДОСВІД РОБОТИ;

1992-1994 Участь в роботі в виконавчого комітету Луцької міської ради

1994-1998 Депутат Луцької міської ради

Останнє місце роботи з січня 1997року до сьогодні Начальник відділу охорони праці міста Луцької міської ради.

Приймав участь: В 4 колективних трудових спорах на підприємствах міста в якості трудового арбітра; - в 159 спеціальних розслідуваннях (групових та з літальними наслідками), які сталися протягом 23 років на території міста. Автомобільний транспорт і права на водіння транспортними засобами відсутні.

Досвід:- ведення необхідної документації, підготовки наказів та розпоряджень роботодавця з охорони праці; - співпраці з контролюючими органами та вирішення питань щодо нещасних випадків на виробництві;- у врегулюванні конфліктних ситуацій між роботодавцем і найманими працівниками;- організації і особисті навички роботи дистанційно в режимі онлайн;- є можливість і досвід застосування власних інформаційно-комунікаційних технологій.


ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ (на попередньому місці роботи) :

Організація і забезпечення виконання функцій служби охорони праці міста згідно повноважень ст. 34 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 34,35 Закону України « Про охорону праці» - здійснення контролю за додержанням суб'єктами підприємницької діяльності нормативно-правових актів про охорону праці, а також організація і забезпечення виконання функцій органів місцевого самоврядування у відповідності до повноважень передбачених постановою Кабінету Міністрів від 22 березня 2001 р. N 270 «Про затвердження Порядку розслідування та обліку нещасних випадків невиробничого характеру» з питань профілактики травматизму невиробничого характеру.


ВОЛОДІННЯ МОВАМИ :

- Англійська –з словником, - Українська – вільно, - Російська – вільно

ВМІННЯ ПРАЦЮВАТИ З ПРОГРАМАМИ : - Microsoft Word, Exсel, Аskod, Pablyk, Zoom, Cloud.

ОСОБИСТІ, ДІЛОВІ ЯКОСТІ: - Наявність організаторських здібностей; - Готовність приймати необхідні рішення і відповідати за їх прийняття;- Уміння в організації і забезпечені виконання функцій служби охорони праці підприємства згідно вимог ст. 15 Закону України « Про охорону праці » і типового положення про службу охорони праці підприємства а також створення системи управління охороною праці підприємства ( СУОП) за системою " ZERO". ;- Знання і дотримання ділового етикету.

Викладені данні при необхідності зобов’язуюсь підтвердити документально а існуючий досвід практичною роботою

Володимир Чепурний

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх