RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Сумах, Резюме в Днепре, Резюме в Харькове, Резюме в Киеве
  4. Резюме Інженер з організації та нормування праці в Киеве
  5. Інженер з організації та нормування праці
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Інженер з організації та нормування праці

Заблокировано
25 000 грн.
 29 июля 2020  Город: Сумы
 Готов к переезду в: Днепр, Харьков, Киев
Возраст:45 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: HR, управление персоналом; Производство; Сельское хозяйство, агробизнес
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам

Опыт работы

Провідний інженер з організації та нормування праці
ПАТ Сумихімпром (Хімічна галузь), Сумы
02.1998 − 06.2020 (22 года 4 месяца)

1. Брав участь у розробці організаційних структур управління підприємства та окремих його структурних підрозділів, Положень про структурні підрозділи, посадових інструкцій відповідно діючим стандартам та вимогам нормативних документів.

2. Приймав участь у формуванні планового щомісячного фонду оплати праці у підрозділах ПАТ.

3. Брав безпосередню участь у проведенні атестації робочих місць у структурних підрозділах за шкідливими умовами праці. За результатами атестації визначав розмір доплат за шкідливі умови праці.

4. Підготовлював штатні розписи керівників, спеціалістів та службовців ПАТ, положення про оплату праці робітників відповідно до найменування професії і посад, зазначених у "Класифікаторі професій".

5. Здійснював технічне нормування праці робітників з відрядно-преміальною та почасово-преміальною системами оплати праці.

6. Проводив підготовчу роботу з формування проекту Колективного договору. Готував зведений звіт (акт) про стан виконання зобов'язань колективного договору, зокрема, в частині питань організації та оплати праці.

7. Здійснював розрахунки щодо визначення розміру премії по структурним підрозділам підприємства. Оформлював відповідно до встановленого порядку документи для нарахування премії працівникам підрозділів.

8. Приймав безпосередню участь у вдосконаленні системи "1С-Підприємство" в частині табельного обліку та нормування нарядів з відрядно-преміальною системою оплати праці.

9. Контролював правильність застосування нормативних матеріалів з праці (розрядів робіт, розцінок, тарифних ставок і схем, доплат, надбавок).

10. Здійснював контроль правильності оформлення документів і виплати різних видів доплат (за суміщення, розширення зони обслуговування або збільшення обсягу робіт тощо).

11. Відповідав за ведення обліку понадурочної тривалості робочого часу та робіт у вихідні дні, а також за діловодство в частині складання номенклатури справ.

Образование

СумДУ (Сумы)
Економіка підприємства
неоконченное высшее, 09.1998 − 02.2003 (4 года 5 месяцев)

Знание языков:

Украинский - Продвинутый (свободно), Английский - Начальный

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Word, Excel, PowerPoint. 1С: Підприємство:8.3
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Уважність. Комунікабельність Дисциплінованість. Відповідальність. Творчий підхід до роботи. Відсутність шкідливих звичок.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Хочу працювати в дружньому колективі, де усі поважають один одного.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх