Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
Контроль за чистотою, станом і комплектністю приладів, посуду і скатертинами і серветками. Заміна скатертин і серветок у міру їх забруднення. Підтримка чистоти у залі. Знання меню і вивчення змін в меню, знання основних і сезонних страв і напоїв, пропонованих гостям. Консультування гостей про особливості страв і напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення. Консультування за часом приготування страв. Прийом замовлень від клієнта ресторану. Подача страв і напоїв. Вжиття заходів з вирішення проблем, що виникли у клієнта, в рамках своєї компетенції. Розподіл замовлень за місцем їх виконання між барменом і кухарем. Контроль своєчасності приготування і товарного вигляду страв перед подачею на стіл. Подача замовлених страв гостям. Надання рахунку гостям.
Подписаться на рассылку новых резюме: "Офіціант в Харькове"