RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Львове
  4. Резюме Організатор масових заходів в
  5. Організатор масових заходів
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Організатор масових заходів

Заблокировано
10 000 грн.
 15 марта 2021  Город: Львов
Возраст:30 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Дизайн, творчество; СМИ, TV, Радио; Сфера развлечений
Готова к командировкам

Опыт работы

Художній керівник
Народний дім (Організатор масових заходів), Верин
12.2016 − 03.2021 (4 года 2 месяца)

Створила драматичний гурток, і практично з нуля навчила дітей акторської діяльносі. Власними силами створювала декорації (деякі з них були рухомими), підбирала костюми та організовувала гастролі. Інсценізую казки( Аліса в країні чудес, Снігова королева, Підсніжники ростуть у Грудні, Королева часу) організація гастролей по довколишніх селах та містах. Також з однією з вистав прийняли участь у конкурсі "Театральна мозаїка" де отримали Гран - прі. Співпрацювала з Патрульною поліцією Львова - прийняли участь у заході з нагоди Дня Миколая де ми були запрошені як гості-артисти з виставою Аліса в країні чудес.Також співпрацюю зі школами, садочками,церквою та селищною радою. Ознайомила та підготувала обряд водіння кози(Маланка) такий захід у нашому селі був проведений вперше, і сприйнявся напрочуд позитивно, в результаті нас запрошували на концерти у сусідні села та міста. Окрім того, як активістка прийняла участь у всеукраїнському конкурсі "Неймовірні села України" де представляла рідне село, збирала та подавала потрібну інформацію - в результаті Верин ввійшов у 20 найкращих із 350-ти.

Була одним із ініціаторів створення першого фольклорного фестивалю під відкритим небом у Верині "Стариці Дністра" - в якому взяли участь 13 різних колективів із сусідніх сіл та міст. Для реклами фестивалю зрежисувала відео-ролик, в якому також були залучені учасники драматичного гуртка. Написала сценарій фестивалю.

Писала сценарії на замовлення.

Протягом року організовувала різноманітні заходи писала сценарії до них, робила майстер класи, флеш-моби.

Долучалась до різноманітних соціальних проєктів, знімала ролики піднімаючи такі теми як - спалювання сухої трави, купання в нетверезому стані, правильне сортування сміття.

Організувала Різдвяний концерт об'єднавши гуртківців-дітей та старших хористів. Написала сценарій де об'єднала хорових спів із театральною діяльністю та обрядодійством. Були запрошені до Миколаєва на гала концерт, після чого керівник одного з колективів звернувся до мене в проханні передати сценарій, для їхнього колективу щоб виступити на Сході України куди вони були запрошені.

Доєдналась до організації велопробігу Тур де Дністер.

Прийняла участь у проєкті місцевого самоврядування та перемогла. (Проєкт реставрації музею, закупівля вітрин)

Організувала Другий фестиваль "Стариці Дністра" разом з колегами.

Підготувала виставу "За двома зайцями"

Знімала та монтувала відеоролики до різноманітних заходів (День вишиванки, день захисника України, День Незалежності) Прийняли участь у флеш-мобі від 1+1 Моя Слава Україні де наше відео привернуло увагу та транслювалось у ролику.

Організувала фотовиставку "Верин у світлинах ХХ століття"

 Есть рекомендации с данного места работы

Образование

Дубенський коледж культури і мистецтв (Дубно)
Видовищно-театралізовані заходи
неоконченное высшее, 09.2011 − 07.2014 (2 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 Рівненський центр підвищення кваліфікації та перепідготовки працівників культури НАКККіМ

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Програми монтажу відео, нарізка монтаж музики. Фотошоп, оформлення афіш.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Відповідальна. наполеглива, комунікабельна, спрагла до навчання. Легко вдається римування, пишу вірші, художні тексти,оповідання, казки. Подобається досліджувати український фольклор, обряди, традиції.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Саморозвиток, удосконалення навичок та вмінь, хороші перспективи. Хороший колектив, відповідальний керівник, хороші умови праці.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх