RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Черкассах
  4. Резюме Повар, Шеф-повар, Повар-бригадир в
  5. Повар, Шеф-повар, Повар-бригадир
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Повар, Шеф-повар, Повар-бригадир

Заблокировано
 22 января 2017  Город: Черкассы
Возраст:61 год
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Ресторанный бизнес, кулинария

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Впевненість, стресостійкість, комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, акуратність, віддача, вміння працювати в команді, організаторські здібності Мобильный телефон: (098)6318550 Період роботи: 1986-2000 рр. Посада: Кухар IV розряду. Назва організації: Кафе-бар «Доміно», м.Черкаси Посадові обов’язки: Приготування мучних, м'ясних, рибних, овочевих страв. Обслуговування весіль, ювілеїв, поминок. Період роботи: 2001-2002рр. Посада: Кухар Назва організації: Гріль-бар «Лісовий», м.Черкаси Посадові обов’язки: Приготування мучних, м'ясних, рибних, овочевих страв, холодних та гарячих закусок, салатів. Період роботи: 2002-2010 рр. Посада: Кухар-бригадир. Назва організації: Магазин «Фуршет», м.Черкаси Посадові обов’язки: Приготування м'ясних, рибних, овочевих страв, холодних та гарячих закусок, салатів. В 2006 році присвоєно звання «Кращий працівник 2006 року» Період роботи: 2010-2012рр. Посада: Шеф-кухар Назва організації: Художньо-технічний коледж Посадові обов’язки: Організація безперервної роботи кухні; Особисте приготування м'ясних, рибних, овочевих страв, гарнірів, соусів, І страв; Контроль дотримання рецептур та технологій приготування страв; Контроль якості приготованих страв; Контроль за дотриманням санітарних норм і правил; Розробка меню, складання технологічних карт, денних забірних, звітів; Складання замовлень на продукцію; Облік і калькуляція продуктів; Навчання співробітників кухні; Розробка і введення нових страв, сезонних новинок; Проведення інвентаризації залишків продукції; Проведення бракеражу сирої продукції;Учбовий закклад: Технікум «Радянської торгівлі» (зараз «Черкаський комерційний технікум») Дата закінчення: 1982 г. Факультет: Технологія приготування їжі Спеціальність: Технік-технлог Форма навчання: Денна

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх